$

Dolar

49,3430

€

Euro

55,3440

£

Sterlin

65,4456

₣

Frank

59,4231

₺

Gram Altın

6.639,9400

₿

Bitcoin

4.152.332

$

Dolar

49,3430

€

Euro

55,3440

£

Sterlin

65,4456

₣

Frank

59,4231

₺

Gram Altın

6.639,9400

₿

Bitcoin

4.152.332

Gündem

Adıyaman'da Türk bayrağına saldırı

Adıyaman'da depremzedelere teslim edilmek üzere hazırlanan kalıcı konutlarda skandal bir olay yaşandı. Çalışanlar, balkonda dalgalanan Türk bayrakları ve AFAD flamalarını sökerek aşağıya attı.

04.04.2024 - 14:08
Cumali Dalkılıç
0:00
0:00 / 0:00
Video
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Adıyaman'da kalıcı deprem konutlarının balkonlarında dalgalanan Türk bayraklarının çalışanlar tarafından sökülerek aşağıya atılmasıyla ilgili adıyaman Valiliğinden yazılı açıklama yapıldı.

Adıyaman merkez Örenli Kalıcı Deprem Konutlarının balkonlarında dalgalanan Türk bayrakları ile AFAD Flamalarının sökülerek aşağıya atılmasıyla ilgili görüntülerin sosyal medyada yayılması ve 'Depremzedeler yaptı' şeklinde algı oluşturulmaya çalışılması üzerine Adıyaman Valiliği açıklama yaparak, konunun konutları teslim alan depremzedelerle alakalı olmadığını duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "17 Mart 2024 Pazar günü, Örenli Kalıcı Deprem Konutlarının Kura Merasimine ve anahtar teslimine hazırlanması esnasında Bayrağımıza yapılan saygısızlığı içeren bir video Sosyal Medyada yer almaktadır. Alanda çalışanlar tarafından gerçekleştirildiği tespit edilen olay aynı gün öğrenilmiş, ilgili kişiler hakkında idari ve adli soruşturma başlatılmıştır. Süreç valiliğimizce yakinen takip edilmekte ve gereken hukuki işlemler yapılmaktadır. Konunun, konutlarını teslim alan vatandaşlarımızla ilgisi bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı.

Haberi Hazırlayan

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın