Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Abdulkadir Selvi: Gül, Babacan ve Davutoğlu yeni bir durum değerlendirmesi yapacak

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu 'Eylül ayıyla birlikte yeni bir durum değerlendirmesi yapacakları söyleniyor' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-08-05 08:56:55

Abdulkadir Selvi: Gül, Babacan ve Davutoğlu yeni bir durum değerlendirmesi yapacak

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'te "Bayramdan sonra siyaset zamanı" başlığıyla yayımlanan yazısında "Bayramdan sonra siyaset vites yükseltecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan sahalara inecek" dedi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ahmet Davutoğlu'nu Konya'da, Abdullah Gül'ü Kayseri'de hedef alacağını belirtti.

İşte yazının ilgili bölümü:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan sahalara inecek. Erdoğan, teşekkür gezileri kapsamında aralarında Ahmet Davutoğlu'nun memleketi olan Konya, Abdullah Gül'ün memleketi olan Kayseri'nin de olduğu illere gidecek. Erdoğan'ın gezileriyle ilgili planlama sürüyor. Ağustos ayının son günleri ya da eylülün başı olarak düşünülüyor. Erdoğan önce Konya'ya gidecek, bir gün arayla da Kayseri'de olacak. Erdoğan'ın il başkanları toplantısında Kayseri ve Konya büyükşehir belediye başkanları ile il başkanlarıyla özel olarak görüştüğü ve miting için hazırlık yapmalarını istediği söyleniyor.

"ERDOĞAN HEDEF ALACAK"

Erdoğan'ın Davutoğlu'nu Konya'da, Gül'ü Kayseri'de hedef alacağı söyleniyor. Erdoğan iki noktadan yüklenecek.

1- Ümmeti bölecekler.

2- Davaya ihanet ettiler.

Tabii 'Bu dava onları cumhurbaşkanı ve başbakan yaptı. Daha ne istiyorsunuz?'diye kürsüden seslenecek. Yeni parti kurmak için gün sayan Abdullah Gül ve Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu için bunlar bir sürpriz olmamalı. Ama eylül ayıyla birlikte yeni bir durum değerlendirmesi yapacakları söyleniyor."

Haber Ara