$

Dolar

49,5782

€

Euro

55,7518

£

Sterlin

66,3958

₣

Frank

60,1166

₺

Gram Altın

6.571,2400

₿

Bitcoin

4.088.031

$

Dolar

49,5782

€

Euro

55,7518

£

Sterlin

66,3958

₣

Frank

60,1166

₺

Gram Altın

6.571,2400

₿

Bitcoin

4.088.031

Gündem

Güllü davasında canlandırma delil oldu! "Bacaklarından attı"

Güllü davasında tanık Sultan Nur Ulu savcılıkta canlandırma yaptı! "Tuğyan Gülter annesini bacaklarından kavrayarak pencereden attı" iddiası dosyaya girdi.

03.09.2026 - 14:46
Uğur Şen
Güllü davasında canlandırma delil oldu! "Bacaklarından attı"
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Kamuoyunda Güllü adıyla tanınan sanatçı Gül Tut'un Yalova Çınarcık'taki evinin 6. katından düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada yeni bir delil dosyaya girdi.

TANIĞIN CANLANDIRMASI DOSYAYA GİRDİ

Olay sırasında evde bulunan ve ev hapsi uygulanan Sultan Nur Ulu, savcılıkta yaptığı fiziksel canlandırmada tutuklu sanık Tuğyan Ülkem Gülter'in annesini bacaklarından kavrayarak pencereden aşağı attığını öne sürdü. Ulu ayrıca olayın hemen ardından Gülter'in "Koş" diye bağırarak aşağı indiğini anlattı.

gullu-davasinda-canlandirma-delil-oldu-bacaklarindan-atti.webp

"MALKATA" VE "HADİ GÖRÜŞÜRÜZ" DETAYI

İddianameye göre olay gecesi Gülter, planın parçası olarak Ulu'dan annesinin sevdiği roman havası "Malkata'yı" açmasını istedi. Şarkıyı duyan Güllü odaya girdi.

İTÜ tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda ise düşme anından hemen önce genç bir kadın sesinin alaycı bir tonla "Hadi görüşürüz" dediği tespit edildi. Savcılık bu sözlerin Gülter'e ait olduğu kanaatine vardı.

Nihai değerlendirme mahkeme tarafından yapılacak.

Haberi Hazırlayan

U

Uğur Şen

Gündem, ekonomi, politika ve spor gelişmelerini yakından takip eden Uğur Şen, güncel olayları anlaşılır, tarafsız ve okuyucu odalık bir bakış açısıyla ele alarak haber ve analiz içerikleri hazırlamaktadır.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın