GS Transfer!
G.Saray, savunma hattını yerli bir futbolcuyla güçlendirmek için Ajax forması giyen Ahmetcan Kaplan'a yöneldi.
TRANSFER GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI
Fanatik'in haberine göre sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki sol stoper Ahmetcan Kaplan'ı kadrosuna katmak için Ajax ile görüşmelerini sıklaştırdı. Transfer listesine Ahmetcan Kaplan ile Yusuf Akçiçek'i dahil eden Galatasaray yönetiminin değerlendirmelerin ardından Ahmetcan Kaplan üzerinde karar kıldığı öğrenildi.

AHMETCAN KAPLAN SICAK BAKIYOR
Ajax ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Ahmetcan Kaplan'ın G.Saray’dan gelen teklife olumlu yanıt verdiği ve sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı belirtildi.
Geçtiğimiz sezon kiralık olarak NEC Nijmegen'de forma giyen milli stoper için Ajax'ın 6-7 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.
G.Saray'ın sözleşmesinin son yılına giren futbolcu için talep edilen rakamı aşağı çekmek amacıyla pazarlıklarını sürdürdüğü ifade edildi.