Galatasaray'ın transfer gündeminde Can Uzun sıcaklığını koruyor. Sarı-kırmızılıların Eintracht Frankfurt'a yeni bir teklifle kapı çalması bekleniyor.
9+2 yabancı kuralı nedeniyle transfer alanı oldukça daralan Galatasaray, yabancı sınırı dışında sadece bir transfer yapma hakkına sahip. Bu nedenle tüm odak milli yetenek Can Uzun'a çevrildi. 20 yaşındaki çok yönlü oyuncu, asıl mevkisi olan 10 numara pozisyonunun yanı sıra sol açık ve forvet bölgelerinde de görev yapabiliyor.

İLK TEKLİF REDDEDİLDİ
Sabah'ın haberine göre Galatasaray'ın daha önce Frankfurt'a sunduğu 30 milyon euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay içeren teklif yetersiz bulundu.
YENİ HAMLE GELİYOR
Sarı-kırmızılı yönetimin ekonomik şartları biraz daha zorlayarak masaya oturması bekleniyor. Kadrosuna ayrıca Victor Nelsson'u bonservisiyle, Elias Jelert'i ise kiralık olarak göndererek kontenjan açmayı planlayan Galatasaray için Can Uzun transferi öncelikli hedef haline geldi.