Dolar

32,4217

Euro

34,8196

Altın

2.401,57

Bist

10.208,65

Türkiye'de Emekli Olduktan Sonra Yerleşebileceğiniz Yerler

Yoğun iş hayatından sonra emekli olup huzurlu ve sakin bir hayat yaşamak için en ideal yerleşebileceğiniz yerleri derledik. İşte emekliliğin tadına varabileceğiniz yerleşim yerleri...

1 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-19 18:07:42

Türkiye'de Emekli Olduktan Sonra Yerleşebileceğiniz Yerler

Akyaka

Emekli olunca yaşanabilecek şehirler arasında yer alan Akyaka, Muğla'nın Ula ilçesine bağlı bir mahalledir. Turizm açısında büyük bir öneme sahip olan Akyaka'da, Akyaka Plajı,Akyaka Azmak Deresi,Çınar Beach club,Akyaka Kadın Azmağı,Azmak nehri ve daha birçok gezilecek yerleri olan Akyaka'da hem yeşilin ve denizin tadını hem de çeşitli aktivitelerin tadını çıkarabilirsiniz.

akyaka

Bademli

Emekli olduktan sonra huzur dolu bir emeklilik hayatı yaşamanıza olanak sağlayan yerlerden biriside İzmir Dikili, Bademli mahallesidir. Bademli ‘de yeşilin, mavinin ve muhteşem doğanın tadına varabilirsiniz. Burada Pissa Plajı, Küçük Zindancık Koyu, Killik koyu halk plajı, Garip adası, kalem adası gibi birçok gezip görebileceğiniz yerler mevcuttur.

bademliizmir

Güzelçamlı

Muhteşem bir doğaya sahip olan Güzelçamlı, Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı bir mahalledir. Zeus Mağarası, Sevgi Plajı, Davutlar Sahil, İçmeler Koyu, Kuşadası değirmen, Priene ören yeri gibi gezilecek birçok yeri mevcut. Burada berrak, temiz denizin ve efil efil esen sıcak rüzgârın tadına varabilir. Ayrıca turizm açısında büyük bir önem arz eden kuş adasının bütün güzelliklerinin tadına varabilirsiniz.

güzelçamlı

Kozbeyli

İzmir'in Foça ilçesine bağlı bir mahalle olan Kozbeyli, Arnavut kaldırımlı, yokuşlu sokakları, taş evleri, muhteşem havası ve doğası ile şirin mi şirin küçük bir cennet. 500 yıllık bir tarihi var, eski bir Rum köyü olan Kozbeyli'de sakinliğin tadına varabilirsiniz.

kozbeyli

Göcek

Göcek, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı bir mahalledir. Göcek'te, İnlice Plajı, Göcek Adası, Göcek Marina, Ömer Eşen Tabiat Parkı, Göcek Çarşısı, Göcek Marinaları, D-Marin Göcek, Blue Point Plajı, Ayten Koyu, Osman Ağa Koyu, Göcek Kaya Mezarları (Deadala) gibi Göcek'in tüm güzelliklerine şahit olabilirsiniz.

göcek

Haber Ara