Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Otel, uçak bileti, transfer ve tur hizmetlerini bir arada sunacak olan Shallwego uygulaması 15 Nisan'da hizmetinizde

ACY Travel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Yıldırım, 15 Nisan’da hizmete girmesi planlanan ve dünyada ilk kez otel, uçak bileti, transfer ve tur hizmetlerini bir arada sunacak olan Shallwego uygulaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-13 22:25:10

Otel, uçak bileti, transfer ve tur hizmetlerini bir arada sunacak olan Shallwego uygulaması 15 Nisan'da hizmetinizde

ACY Travel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Yıldırım, timeturk.com'a verdiği röportajda, 15 Nisan'da hizmete sokmayı planladıkları Shallwego uygulaması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Shallwego'nun dünyada otel, uçak bileti, transfer ve tur hizmetlerini bir arada sunan ilk app uygulaması olduğunu ifade eden Yıldırım, “Shallwego, tüm bunların yanı sıra en hızlı ve en ekonomik seyahat fırsatlarını eksiksiz deneyimlenmesi için her modülü birbirine entegre bir şekilde sunuyor ve ekstra indirimler tanımlıyor.” dedi.

Shallwego'nun kullanıcıya uygun uçak bileti ve otel rezervasyonları oluştururken birçok farklı kaynaktan yararlandığı ve bu sayede geniş seçenekler sunduğunu belirten, Yıldırım, “Transferde ise uçak bileti ve otel rezervasyonundan farklı olarak dünya genelinde transfer firmalarıyla oluşturduğumuz sözleşmeli iş ortaklıkları kullanılıyor. Bu sayede hiçbir kötü sürprize yer bırakmadan uçak hizmeti ile otel arasında sistemli bir köprü oluşturuluyor.” şeklinde konuştu.

İŞTE AHMET CEMİL YILDIRIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ RÖPORTAJIN TAMAMI

Öncelikle, kendinizi biraz tanıtabilir misiniz?

Merhabalar, ben Ahmet Cemil Yıldırım. 1986 yılında Adana'da dünyaya geldim. Ticari hayatıma erken yaşlarda Adana'da başladım ve 5 yıl önce girişimlerimin rotasını İstanbul'a doğru çevirdim.

SHALLWEGO DÜNYADA BİR İLK

Shallwego markası nasıl doğdu? Bize biraz Shallwego hakkında bilgi verebilir misiniz?

2014 yılında turizm sektörüne atıldığımda, temel olarak odaklandığım nokta “Müşteriye daha iyi ve hızlı bir seyahat hizmetini nasıl verebilirim?”di. Bu doğrultuda seyahat sektöründe aksayan noktaları düzeltmek için birçok çözüm geliştirdim. Bu kapsamda ben de seyahatlerini erteleyen veya planlayamayan insanlar için “Gidelim mi?” demeye karar verdim. Daha sonra ise Shallwego markası doğdu. Shallwego; bilgisayarını, akıllı telefonunu veya tabletini kişisel seyahat asistanın haline getirebileceğin ve dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir zaman için uçak bileti, transfer ve otel rezervasyonunu entegre bir şekilde tek bir app üzerinden sağlayabileceğin dünyanın ilk uygulamasıdır. Tüm bunların yanı sıra en hızlı ve en ekonomik seyahat fırsatlarını eksiksiz deneyimlenmesi için her modülü birbirine entegrebir şekilde sunuyor ve ekstra indirimler tanımlıyor.shallwego, kullanıcıya uygun uçak bileti ve otel rezervasyonları oluştururken birçok farklı kaynaktan yararlanıyor. Bu sayede oldukça geniş seçenekler sunuyor. Transferde ise uçak bileti ve otel rezervasyonundan farklı olarak dünya genelinde transfer firmalarıyla oluşturduğumuz sözleşmeli iş ortaklıkları kullanılıyor. Bu sayede hiçbir kötü sürprize yer bırakmadan uçak hizmeti ile otel arasında sistemli bir köprü oluşturuluyor.

vfedvfcdevfde

SADE VE KULLANIM DOSTU BİR ARAYÜZ

Shallwego'nun yol haritası nedir? Bu yola çıkmanızı sağlayan en önemli etken neydi?

Bu yola çıkmamızı sağlayan en önemli etken seyahat sektöründe gördüğümüz eksiklikler oldu. Shallwego giderek artan veri platformunda “bireyselleştirilmiş seyahat hizmeti” yani “ihtiyaca göre seyahat” hizmeti sağlıyor. Yol haritamızı da bu amaca hizmet edecek şekilde çizdik.shallwego, sade ve kullanım dostu bir arayüzle güven duygusu oluşturuyor. Web sürümü ile kullanıcıların tüm detaylara ulaşabilmesi ve özgün bir profil oluşturabilmesine olanak tanıyor. Ödeme sistemine entegre edilen birçok farklı seçenek ile müşteri odaklı.Üst düzey veri güvenlikli teknolojisi sayesinde sorunsuz bir ödeme sistemi sunuyor. Uçuş, transfer, tur ve otel hizmetlerinde en uygun fiyatlandırmayı statik olarak belirleyerek, fiyatlar arasında kaybolmanın önüne geçiyor.Önceden hazırlanmış bir dizi uçuş kombinasyonundan seçim yapmak yerine gidiş ve geliş uçuşlarından kendi biletini oluşturma, transfer ve konaklama ile entegre ederek kullanma şansı tanıyor.

Shallwego'yu başarılı ve ayrıştırıcı kılan şey ne olacak?

Shallwego'yu rakiplerinden ayrıştıran birçok özellik bulunmakta. Size başlıca şunları söyleyebilirim ki Shallwego:

Tüketiciye otel, uçak bileti, transfer ve tur hizmetlerini istediği anda tek bir platform ve ödeme ekranı üzerinden, hızlı, kolay ve entegre bir şekilde sunuyor. Ayrıca Shallwego'yla dünyanın neresinde olursanız olun 3 dakikada tüm seyahat planınızı yapabilirsiniz.

fcedfcvdevfd

Shallwego kurum kültürünüzü nasıl tanımlarsınız?

Shallwego olarak çalışanlarımızı tanımak ve daha iyi bir kurum kültürü geliştirmek adına sürekli anketler yapıyoruz.

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİP

"Biz bir takımız" düşüncesini benimsetmek için elimizden geleni yapıyoruz. Takım demek, pozitif bir kültürün ön planda olması demek. Takımı kurarken, shallwego ailesine katılan her bir ferdi gelişime açık, yetkin ve hayalleri olan kişilerden seçtik. Kısa bir süre içerisinde hepimizin ortak noktası ve hayali Shallwego oldu. Genç ve dinamik bir ekibimiz var. 21 yaşında üç gencimizin başardıklarından bahsetsek diğer sorulara vakit kalmaz bizim için işini severek yapan ve birbirlerini seven ekip arkadaşlarından güzel bir şey yok. Tüm takımımız bir bütündür. Hedeflerimiz büyük ve büyük bir amaç uğruna çalıştığımız için yaptığımız işe heyecan duyuyoruz. Çalışanlarımız bizim amaçlarımızın hayat damarları.

Shallwego'nun yönetimde değer verdiği en temel ilkeler nelerdir?

Müşteri Odaklılık, İnovatif, Güvenilirlik, Dinamizm

Kendinizi nasıl bir lider olarak tanımlıyorsunuz?

Gençleri yanına almış güçlü ve idealist bir lider.

Haber İçi Görsel

HEDEF, TÜKETİCİNİN FAVORİ UYGULAMASI OLMAK

Bu yıla hangi hedeflerle girdiniz?

Öncelikle hacim hedefimizden bahsetmek istiyorum. Dünyada online seyahat pazarı giderek büyümekte. Yapılan araştırmalar kapsamında bu pazarın 2020'de 800 milyar doları aşması bekleniyor. Biz de hedeflerimizi oluştururken bu veriler ışığında hareket ediyoruz. Zaten kullanıcılarımıza sunacağımız özelleştirilmiş hizmetler sayesinde online seyahat pazarı payından istediğimiz payı alacağımızı düşünüyoruz. Bu yılki marka hedefimizi konuşmak gerekirse hızlılığımız ve benzersizliğimiz ile tüketicinin favori uygulaması haline geleceğimizden eminiz. Tüm dünyadaki müşterilerimize sağladığımız faydayla en iyisi olacağız .Seyahat sektöründe hızı anlatmak yerine deneyimleterek müşteri memnuniyetini artıracağız.

Shalwego'nun rekabetteki yerini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Rakiplerimizden farklılaştığımız noktalara fazlasıyla güveniyoruz. Ayrıca Hız, Çeşitlilik, Bütünlülük ve Müşteri Memnuniyeti konusunda tüketicilerimize sağladığımız faydayla en iyisi olma hedefindeyiz. Böylelikle rekabette kendimizi üst sıralara çıkaracağız.

Bir yıl sonra tekrar konuşursak: Shallwego nasıl bir konumda olacak?

Türkiye'den çıkan bir şirket olarak bir yıl sonra Türk halkının gururu ve global anlamda söz sahibi bir firma olacağımıza inanıyorum. Yeni yılda 10 milyon satış çıtasına ulaşma hedefindeyiz.

Dünya turizmi şu an ne durumda?

Dünya çapında endişe uyandıran Coronavirus, dünya turizminde kartları yeniden dağıttı. Bu konu kapsamında kendini “turizmin lider firmaları” arasında görenler neredeyse tüm rezervasyonları iptal etti. Şu an turizm sektörü bu sorunla mücadele ediyor. Bu konu kapsamında mağdur olan tüketicilerimizin yanında olmak adına “Shallwego Kart”ı piyasaya çıkarma kararı aldık. Shallwego Kart ile tüketicilerin anında erken rezervasyon avantajlarından faydalanmasını sağlıyor ve insanların hayallerini koruma altına alıyoruz.

Dünyadaki ilk 3 oyuncu arasına ne zaman girmeyi hedefliyorsunuz?

Buna şu tarihte diye cevap vermek çok iddialı olur. Ama ekibimize çok güveniyorum. Bu soruya şu karşılıkla yanıt verebilirim; ilk 3 oyuncunun onlar için handikap oluşturacak hantal yapısını biz barındırmıyoruz hatta henüz uygulamamız yayına çıkmadan ilk 3 versiyon için yapacağımız geliştirmeler üzerine kafa yoruyor ve araştırmalar yapıyoruz. Bu dinamizm ve inovatif tarzın bizi her zaman ön sıralara yaklaştıracağını söyleyebilirim.

SHALLWEGO, KULLANICILAR İÇİN GERÇEK BİR SEYAHAT ASİSTANI

Tüketicinin yanında olmak için neler yaptınız, yapıyorsunuz?

Seyahat hayatın vazgeçilmez bir parçası ve biz bu parçada her zaman müşterilerimizin yanındayız. Tüketicilerin satın alma davranışıyla uyumlu olarak tasarladığımız Shallwego, kullanıcılar için gerçek bir seyahat asistanı halinde. Ayrıca satış öncesi ve sonrası müşterilerimizin taleplerini karşılayacak çağrı merkezimize de fazlasıyla güveniyoruz. Uygulamamızın içindeki kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik çalışmalarımız ise hızla devam ediyor.

Global dünyanın online seyahate yaklaşımı nasıl? Bu konuda gözlemleriniz nedir?

Tüketiciler artık otel rezervasyonu, uçak bileti, tur ve transfer hizmetlerini online olarak almak istiyor.Kullanıcılar tüm hizmetleri tek bir platform üzerinde bulmak istiyor.Puanlama ve yorumlar diğer kullanıcılar için referans teşkil ediyor.

Shallwego'nun yakın zamanda hayata geçireceği yeni girişimler var mı?

Yeni fikirlerimizin odağına müşteri memnuniyetini koyarak ilerliyoruz. Yeni geliştirmelerimiz ise farklı portföylerdeki müşterilerimize yönelik olacak. Tüketicilerimizin daha önceden yaşadığı veya yaşayabileceği karmaşık, sıkıcı ve maliyetli süreçlerin çözümleri üzerine çalışmalarla oluşturacağımız yeniliklerimiz çıkışımızın takibinde sunuluyor olacak. Sizin aracılığınızla da şunun sözünü şimdiden verelim isterim:

Biz asla standartlara bağlı kalmayacağız ve her yeni gün zamanın ruhunu yakalamak adına seyahatinizi kolaylaştırmak için çalışıyor olacağız. Uygulamamızı indiren ve bizden hizmet satın alan her kullanıcımız bu yenilikleri deneyimliyor olacak.

Son olarak, bunların dışında eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz…

Haber Ara