Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ölüdeniz ve çevresinde bütüncül tatil

Ölüdeniz çevresindeki sahiller sürekli dalgalarla boğuştuğu için Ölüdeniz’ de tek bir dalgaya bile rastlanılmamıştır. Bundan dolayı beldenin adı Ölüdeniz olmuştur.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-17 09:03:53

Ölüdeniz ve çevresinde bütüncül tatil

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı olan Ölüdeniz, eşsiz güzellikleriyle muhteşem deniziyle görülesi gereken yerler arasında. Ölüdeniz çevresindeki sahiller sürekli dalgalarla boğuştuğu için Ölüdeniz' de tek bir dalgaya bile rastlanılmamıştır. Bundan dolayı beldenin adı Ölüdeniz olmuştur.

Ölüdeniz sadece denizle değil doğası ve civarındaki tabiat çeşitliliği ile de dikkatleri çeken bir lokasyon.

Muğla'nın diğer turistik bölgelerinde olduğu gibi burada da yerli ve yabancı turistler deniz ve doğayı içine alan bütüncül konseptte bir tatilden yana tercih kullanmaktalar...

Bölgede nerelere gidilir?

Kıdrak Koyu: Belce kız beldesine 4 km uzaklıkta olan bu koy tertemiz plajı ve sık çam ağaçlarıyla günübirlik gidilebilecek mesire alanıdır. Genelde beldeye insanlar piknik yapmak amaçlı ve doğayla baş başa kalabilmek adına gelmektedirler.

Kelebekler Vadisi: Muğla görülmesi gereken yerler arasında gösterilen doğa severlerin uğrak mekanlarından olan Kelebekler Vadisi, kelebeklerin ormanın içinde adeta dans ettiği, eşsiz manzarasıyla buraya gelen misafirleri kendisine hayran bırakmaktadır. Seksen tane kelebek türüne ev sahipliği yapmaktadır. Kelebekler vadisine gelip te bu beldeyi gezip görmeden, eşsiz manzarasında fotoğraf çekilmeden buradan ayrılmak istemeyeceksiniz.

Babadağ: Doğu Akdeniz Bölgesi'nde konumlanan Babadağ, iki zirvesinin birbirinden ayrık olması sebebiyle bazı otoriteler tarafından sıradağ olarak da nitelendirilir.

Haber Ara