Dolar

32,4980

Euro

34,7848

Altın

2.419,99

Bist

9.676,01

Denize Yakın Kiralık Villalar

Kiralık villalar, otellerin kısıtlı alanlarının aksine, özgürce tatil yapma imkanı sunuyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-04-11 08:01:51

Denize Yakın Kiralık Villalar

Özel havuzlu, lüks, korunaklı birçok villa seçeneği arasından seçim yapabilirsiniz. Balayı villaları, muhafazakar villalar, uygun fiyatlı mütevazi villaları, günlük veya haftalık olarak kiralayabilirsiniz.

Romantik Balayı Villaları

Balayı villaları, çiftlerin romantik bir tatil yapması için her detayın düşünüldüğü villalardır. Gözlerden uzak, korunaklı havuzunda tatil yapma şansınız bulunuyor. Eşsiz gün batımı manzaralı, denize yakın villalarımız arasından seçim yapabilirsiniz.

Balayı villaları, iki kişilik tatiller için son derece kullanışlı şekilde dizayn edilir. İç mekanları ve dış mekanları, özel olarak tasarlanır. Lüks, deniz manzaralı, özel konumları olan villa seçeneklerimiz bulunur.

Denize yakın villalar, manzarası, temiz havası ile en çok tercih edilen villalar arasında yer alıyor. Villa içerisinde jakuzi, klima, elektronik aletler ve internet bağlantısı vardır. İhtiyaç duyabileceğiniz her eşya, villalar içerisinde mevcuttur.

Şehir merkezlerine yakın konumlu villalarımızda tatil yaparken, şehrin turistik bölgelerine kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Restoranlara, toplu taşımalara ve denize oldukça yakın olduğu için ulaşım sorunları yaşanmaz.

Havuzları korumalı olan balayı villalarında, hareketlerinizi kısıtlamadan, özgürce tatilin keyfini sürebilirsiniz. Güneşin tadını çıkarabileceğiniz şezlonglar, özel ısıtmalı havuz seçenekleri, jakuzili villalar, eşsiz bir tatil geçirmeniz için sizi bekliyor.

WhatsApp Image 2022-04-11 at 08.01.17

Kiralık Villa Özellikleri

Tatil beldelerinde genellikle otellerde konaklanır. Otel odaları konforlu ve özgür alanlarınız olsa da, havuzları ve restoranları, kabalıkla iç içe olmanız gereken yerlerdir. Aynı zamanda otellerin kurallarına dikkat etmeniz gereken, kısıtlı bir tatil süreci geçirirsiniz.

Villalar ise tamamen size ait olan ve özgürlüğünüzden ödün vermeyeceğiniz özel konutlardır. Villalarımız içerisinde korunaklı havuzları olan, dışarıdan görünme ihtimaliniz olmayan seçenekler bulunur. Aile tatillerine özel çocuk havuzlu, oyun parkı olan villa seçenekleri de mevcuttur.

Villa portföyümüz oldukça geniş olduğu için zevkinize ve bütçenize uygun villalar kolaylıkla bulabilirsiniz. İlanlarla birlikte iç ve dış mekanlarını detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Villaların içerisindeki eşyalar hakkında detaylara da sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Deniz Manzaralı Kiralık Villalar

Tatil beldelerinde denize yakın, eşsiz manzarası olan villalarda konuklayabilirsiniz. Villa kiralama hizmetimiz, her kesime hitap eden seçeneklerden oluşur. Bütçenize ve zevkinize hitap eden onlarca villa arasından seçim yapma şansınız bulunuyor.

Deniz manzarası, tatillerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Denize yakın konumlarda bulunan villalarda, deniz manzarasını izleyebileceğiniz özel bahçeleri kullanabiliyorsunuz. İç ve dış mekanlar, tamamen size ait olduğu için özgürce tatil yapabiliyorsunuz.

Havuzlu Kiralık Villalar

Sıcak yaz günlerinin keyfini çıkarabileceğiniz özel havuzlu villalarımızda, havuz bakımı ve temizliği düzenli olarak yapılır. Hijyen koşulları sağlandığı için sağlıklı bir tatil sürece geçirebilirsiniz. Dilerseniz korunaklı havuzlu villaları da tercih edebiliyorsunuz.

Kiralık villa ilanlarımızla birlikte havuzlarını detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Birçok seçenek sunduğumuz için aileler, balayı çiftleri ve kalabalık arkadaş grupları, en kullanışlı villalar arasından seçim yapma şansına sahip.

Çocuklu Aileler için Kiralık Villalar

Çocuklarınızla çıkacağınız tatillerde, rahat hareket edebilecekleri villaları tercih edebilirsiniz. Çocuklara özel havuzları olan villalarda, eğlenceli bir tatil geçirmeleri için her detaya dikkat edilir. Korunaklı havuzların olduğu konutlarda, ailecek keyifli bir tatil süreci geçirebilirsiniz.

Tatil bölgelerinin kalabalık olması, hijyen koşullarının tam olarak sağlanmamasına neden oluyor. Özellikle çocukların ortak kullandıkları alanlarda bakteri ve virüs yaşama riski bulunuyor. Firmamız, villaların temizliklerine dikkat ederek son derece hijyenik koşullarda tatil yapma imkanı sağlamaktadır.

https://www.hepsivilla.com/ adresi üzerinden villa çeşitlerimizi inceleyebilir, bütçenize göre en uygun seçimleri yapabilirsiniz. Villaları, günlük veya haftalık olarak kiralama şansınız vardır.

Haber Ara