Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ziraat İnternet Bankacılığı Nedir? Ziraat İnternet Bankacılığına Nasıl Giriş Yapılır? Ziraat İnternet Bankacılığında Hangi İşlemler Yapılır?

Türkiye’de bulunan sayılı bankalardan Ziraat Bankası hakkında merak edilen tüm detaylara haberimizde değineceğiz. Ziraat internet bankacılığı nedir? Bu konu hakkında detayları cevaplayacağız. Ziraat İnternet Bankacılığında Hangi İşlemler Yapılır? İşte merak edilen tüm detayların cevabı haberimizde…

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-31 23:50:20

Ziraat İnternet Bankacılığı Nedir? Ziraat İnternet Bankacılığına Nasıl Giriş Yapılır? Ziraat İnternet Bankacılığında Hangi İşlemler Yapılır?

Ziraat İnternet Bankacılığı Nedir?

Teknoloji çağında artık neredeyse her şey mümkün. Bir çok bankacılık işlemini şubeye gitmeden, internete bağlanabileceğiniz hemen her yerden gerçekleştirmenizi sağlayan dijital bankacılık hizmetidir. Ziraat Bankası internet bankacılığında çok fazla zaman kaybetmenize ve şubelerde sıra beklemenize gerek yok. Bu sayede birçok bankacılık işlemini hızlı ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İnternet bankacılığının en avantajlı yönü, tüm işlemleri doğrudan kendiniz ve istediğiniz zaman gerçekleştirebilmenizdir. Ziraat bankası” internet şubesi giriş ekranı ” üzerinden” Hemen Başvur” sekmesine tıklıyoruz. Açılan yeni pencerede karşımıza Ziraat internet bankacılığı” Online Başvuru ” ekranı geliyor. Online başvuru ekranından T.C. kimlik numaranızı, bankada kayıtlı telefon numaranızı yazarak devam butonuna basıyorsunuz. Ardından cep telefonunuza gelen onay kodunu yazarak devam ediyorsunuz. En son 3. aşamada ise Ziraat Bankası banka kartı bilgilerinizi girerek ziraat internet şubesi açma ve kullanımı için başvurunuzu tamamlamış oluyorsunuz.

Ziraat İnternet Şubesi Üzerinden Hangi İşlemler Yapılabiliyor?

Ziraat bankası internet şubesi üzerinden yapabileceğiniz işlemler şunlardır; Para transferleri (Havale, EFT) Kira ödemeleri Kredi veya kredi kartı borcu ödeme Elektrik,su,doğalgaz fatura ödemeleri Vergi ve Sigorta ödemeleri Cep telefonunuza TL yükleme Döviz ve altın alım satım işlemleri İnternete özel vadeli hesap açma Yatırım hesabı açma (Borsa, repo, bono, tahvil)

Ziraat Mobil (İnternet Şubesi Uygulaması) İndirme

Ziraat mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek, şubeye gitmeden veya herhangi bir bilgisayar kullanmadan her yerden hesabınıza giriş yaparak birçok bankacılık işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat internet bankacılığı uygulamasını indirmeden önce lütfen bankanın resmi uygulaması olduğunu unutmayınız.

Android Telefonlar: Android işletim sistemine sahip bir telefon kullanıyorsanız Google Play arama çubuğuna Ziraat Mobil yazarak uygulamayı indirebilirsiniz.

İOS Telefonlar: İOS işletim sistemine sahip telefonlar App Store arama çubuğuna Ziraat Mobil yazarak uygulamayı telefonlarına yükleyebilirler.

 

Haber Ara