Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Veryansın TV kimin? Veryansın TV'nin sahibi kim?

Emekli 103 amiralin imzasını taşıyan ve darbe çağrışımı yapan 'Montrö bildirisi' Veryansın TV'de yayımlandı. Vatandaşlar da Veryansın tv kimin, Veryansın Tv'nin sahibi kim gibi soruları sormaya başladı. Wikipeidia'da yer alan bilgide Nihat Genç 2019 yılında fikir ayrılığına düştüğü Odatv'den ayrılmış ve Veryansın Tv isimli haber sitesini kurmuştur. Peki Nihat Genç kimdir? Veryansın TV internet sitesinin künyesine baktığımız zaman Veryansın TV'nin yayın sahibi olarak İlkan Medya Reklam Ticaret A.Ş olduğu görülüyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-05 18:21:19

Veryansın TV kimin? Veryansın TV'nin sahibi kim?

Veryansın TV, son zamanların en dikkat çeken dijital haber platformlarından biri olarak öne çıkıyor. Gündem belirleyen haber ve iddiaların yer aldığı Veryansın TV'nin sahibi ve kimin tarafından işletildiği, merak edilen konular arasında bulunuyor. Veryansın TV hakkında daha fazla detay ise şu şekildedir:

Veryansın TV'nin sahibi, Wikipedia'da yer alan bilgilere göre Nihat Genç'dir. Nihat Genç, 2019 yılında Odatv ile yaşadığı anlaşmazlık sonucunda ayrılmış ve Veryansın TV isimli haber sitesini kurmuştur. Veryansın TV'nin yayın sahibi ise İlkan Medya Reklam Ticaret A.Ş olarak görülmektedir.

Nihat Genç, 1956 yılında Trabzon'da doğmuştur. Gazeteci ve yazar olan Nihat Genç, Veryansın TV haber sitesini kurmuştur. Kendisinin birkaç kitabı bulunmaktadır.

Nihat Genç'in hayatı ise şu şekilde ilerlemiştir: İlkokulu Meryem Mehmet Kayhan İlkokulu'nda tamamladıktan sonra orta ve lise eğitimini Trabzon Ticaret Lisesi'nde 1974 yılında tamamlamıştır. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne ve Ankara Bankacılık Okulu'na kaydolmuş, ancak siyasi olaylar nedeniyle bu okullardan ayrılmıştır. Daha sonra 1983 yılında Sağlık İdaresi Lisesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyet sonrasında Sağlık Bakanlığı/Ankara Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışmış ve ardından Kültür Bakanlığı'nda dokuz yıl boyunca memur olarak görev yapmıştır.

Nihat Genç, gençlik yıllarında gazete ve dergilerde teknik eleman olarak çalışmıştır. Siyasi dergilerden Bağımsız ve Kırmızı-Beyaz ile Leman dergisinde yazıları yayımlanmıştır. Kısa bir süre Akşam gazetesinde köşe yazıları kaleme almış, ancak aynı gazetenin yazarı Engin Ardıç'ın Nihat Genç'in geçmişte çalıştığı Leman dergisini Saddamcılık ve Apoculukla suçlaması üzerine gazeteden ayrılmıştır. 2008 yılında ise Leman'a geri dönmüştür. Ayrıca 2008 yılında Aydınlık dergisinde de makaleler yazmaya başlamış ve güncel meseleleri değerlendirdiği "Bir Soru - Bir Cevap" adlı köşesine sahip olmuştur.

Veryansın TV adlı sitenin sahibi Nihat Genç'tir. Sky Türk televizyon kanalında Serdar Akinan ile "Nihat Genç ile Ne Var Ne Yok" adlı programı yapmıştır. Ancak, kanalın Akşam gazetesi ile bağlantılı olması sebebiyle programına son vermiştir. Ardından 18 Ekim 2008 tarihinde Avrasya TV'de Lale Şıvgın ile "Nihat Genç ile Veryansın" programını yapmaya başlamıştır. 2019 yılında Odatv ile yaşadığı fikir ayrılığı sonucunda ayrılmış ve Veryansın TV isimli haber sitesini kurmuştur.

Kaynak: Wikipedia

Haber Ara