Dolar

32,5418

Euro

34,9506

Altın

2.421,64

Bist

9.722,09

Trabzon hava durumu (30 günlük)

Trabzon hava durumu nasıl? sorusu internet üzerinde oldukça sık sorulan soruların başında gelmektedir. Birçok kişi Trabzon’un Eylül ve Ekim ayları içerisindeki hava durumunu merak etmektedir. Yaz mevsiminin bitmesiyle hava durumunda yaşanacak değişimler sürekli takip edilmektedir. Bu sebeple internet üzerinden araştırmalar yapan vatandaşlar Trabzon’da önümüzdeki günlerde nasıl bir hava durumunun söz konusu olacağını merak etmektedir. Peki Trabzon’da hava durumu nasıl olacak? Trabzon’da 15 gün boyunca hava nasıl olacak? Trabzon’da 30 gün boyunca hava nasıl olacak? Trabzon’a yağmur yağacak mı? Havalar ne zaman soğuyacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-02-01 19:16:42

Trabzon hava durumu (30 günlük)

Trabzon hava durumu nasıl? sorusu internet üzerinde oldukça sık sorulan soruların başında gelmektedir. Birçok kişi Trabzon'un Eylül ve Ekim ayları içerisindeki hava durumunu merak etmektedir. Yaz mevsiminin bitmesiyle hava durumunda yaşanacak değişimler sürekli takip edilmektedir. Bu sebeple internet üzerinden araştırmalar yapan vatandaşlar Trabzon'da önümüzdeki günlerde nasıl bir hava durumunun söz konusu olacağını merak etmektedir. Peki Trabzon'da hava durumu nasıl olacak? Trabzon'da 15 gün boyunca hava nasıl olacak? Trabzon'da 30 gün boyunca hava nasıl olacak? Trabzon'a yağmur yağacak mı? Havalar ne zaman soğuyacak?

Trabzon'da yaşayan vatandaşlar son zamanlarda internet üzerinden sıklıkla güncel hava durumunu kontrol etmektedirler. Özellikle yaz ayının bitmesi ile vatandaşlar yağmur ve soğukların ne zaman geleceğini ve ne kadar süre etkili olacağın merak etmektedir. Bu sebeple Trabzon'a ait 5 günlük, 15 günlük ve 30 günlük hava durumu tahminleri birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilmektedir. İşte yaz döneminin bitmesiyle en çok merak edilen sorunun tüm detayları ile Trabzon hava durumu...

13 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 13 Eylül'de parçalı bulutlu ve yağmurlu bir gün bekleniyor. Kent genelinde en yüksek sıcaklığın 25 derece civarı olması bekleniyor.

12 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 12 Eylül'de en yüksek sıcaklık 24 derece seviyerlerinde olacak. Kent genelinde yer yer yağmur yağışı bekleniyor.  11 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 11 Eylül'de parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en yüksek sıcaklık ise 24 derece seviyerlerinde olması bekleniyor. 

10 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

10 Eylül'de Trabzon'da en yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Kent genelinde gün içinde parçalı bulutlu bir hava yaşanacak. 

9 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 9 Eylül'de az bulutlu ve yer yer yağıoşlı bir gün bekleniyor. Kent genelinde hava sıcaklığının en yüksek 24 derece olması bekleniyor.  8 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

8 Eylül Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte en yüksek sıcaklık 24 derece civarında olacak. Kentte sağanak yağmur bekleniyor. 

7 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

7 Eylül'de Trabzon'da sağanak yağış devam edecek. Kent genelinde en yüsksek sıcaklık ise 23 derece civarında olacak. 

6 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

6 Eylül Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde sağanak yağmur bekleniyor. Trabzon'da hava sıcaklığı gün içinde 23 derece civarında olması bekleniyor.

5 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 5 Eylül'de sağanak yağmur bekleniyor. Kent genelinde gök gürültülü yağmurla birlikte hava sıcaklıkları da bir kaç derece düşecek. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığı en yüksek 25 derece civarında olacak.

4 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

4 Eylül Trabzon hava durumu tahmnlerine göre kentte hava sıcaklıkarı en yüksek 28 derece civarında olacak. Kent genelinde ise en düşük sıcaklık 26 derece olacak.

3 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da sağanak yağmurlar geri döndü. Kentte gök gürültülü yağış beklenirken en yüksek sıcaklığın da 30 derece civarında olması bekleniyor.

2 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da nemli ve sıcak bir hava bekleniyor.  2 Eylül'de Trabzon'da en yüksek sıcaklık 30 derece civarında bekleniyor.

1 EYLÜL TRABZON HAVA DURUMU

1 Eylül'de Trabzon'da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da en yüksek sıcaklık 30 derece olacak. İşte 1 Eylül Trabzon hava durumu tahminleri...

31 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon 31 Ağustos hava durumu tahminlerine göre kentte çok bulutlu bir gün bekleniyor. Kent genelinde 31 Ağustos'ta en yüksek sıcaklığın 31 derece olması bekleniyor.

 

30 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

30 Ağustos Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte en yüksek hava sıcaklığı 31 derece civarında olacak. İşte 30 Ağustos Trabzon hava durumu tahmini;

29 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

29 Ağustos'ta Trabzon'da en yüksek sıcaklık 30 derece civarında olacak. Trabzon'da kent genelinde en düşük sıcaklık ise 25 derece civarında olacak. 

28 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

28 Ağustos'ta Trabzon'da en yüksek hava sıcaklıının 29 derece civarında olması bekleniyor. Kent genelinde ise en düşük sıcaklığın 25 derece seviyelerinde olması bekleniyor. 

27 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 27 Ağustos'ta sağanak yağmur bekleniyor. Kent genelinde en yüksek sıcaklık ise 29 derece civarında olacak. 

26 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 26 Ağustos'ta parçalı bulutlu ve yer yer güneşli bir gün bekleniyor. Trabzon 26 Ağustos hava durumu tahminlerine göre kentte en  yüksek sıcaklık 29 derece civarında olması bekleniyor. 

25 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

25 Ağustos'ta Trabzon'da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Kentte en yüksek sıcaklığın ise 30 derece civarında olması bekleniyor. İşte Trabzon 25 Ağustos hava durumu tahmini;

24 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

24 Ağustos'ta Trabzon'da en parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da en yüksek sıcaklık 29 derece civarında olacak. İşte Trabzon 24 Ağustos hava durumu tahmini...

7 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

7 Ağustos'ta kent genelinde en yüksek hava sıcaklığı 28 derece civarında olması bekleniyor. Kent genelinde en düşük sıcaklığın ise 23 derece olması bekleniyor. 

6 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da yer yer yağmur geçişleri bekleniyor. Trabzon 6 Ağustos hava durumu tahminlerine göre kentte en yüksek sıcaklık 27 derece civarında olacak. 

5 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

5 Ağustos'ta Trabzonda yağışlı bir havanın hakim olması bekleniyor. Kent genelinde ise en yüksek hava sıcaklığı 28 derece civarında olacak. İşte Trabzon 5 Ağustos hava durumu tahmini...

4 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 4 Ağustos'ta en yüksek sıcaklığın 28 derece civarında olması bekleniyor. Kent genlinde nemli ve yer yer yağışlı bir gün bekleniyor. 

3 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 3 Ağustos'ta sağanak yamur bekleniyor. Kent genelinde ise hava sıcaklıkları 29 derece civarında olması bekleniyor. 

2 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 2 Ağustos'ta yer yer sağanak geçişleri bekleniyor. Kent genelinde en yüksek sıcaklığın 27 derece civarında olması bekleniyor. 1 AĞUSTOS TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 1 Ağustos'ta kent genelinde hava sıcaklıklarının en yüksek 27 derece civarında olması bekleniyor. Trabzon'da yüksek kesimlerde yer yer yağmur geçişi de olabilir. 31 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

31 Temmuz'da Trabzon'da nemli bir gün bekleniyor. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığı gün içinde 26 derece civarında olması bekleniyor. 

30 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

30 Temmuz'da Trabzon'da en yüksek sıcaklık 27 derece civarında olması bekleniyor. Trabzon'da kent genelinde parçalı bulutlu bir gün bekleniyor.

29 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

29 Temmuz'da Trabzon'da açık bir gün bekleniyor. Kentte en yüksek sıcaklık 25 derece civarında olacak.  28 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

28 Temmuz'da Trabzon'da parçalı bulutlu ve açık bir gün olacak. Trabzon'dan en yüksek sıcaklık 26 derece olacak. 

27 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

27 Temmuz Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da en yüksek sıcaklık 26 derece civarında olacak.

26 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

26 Temmuz Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte en yüksek sıcaklık 25 derece, en düşük sıcaklık 20 derece olacak.

25 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. 25 Temmuz'da kent genelinde en yüksek sıcaklık 26 derece civarında olacak.

24 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da bir süredir devam eden sağanak yağışlar yerini güneşli havaya bırakıyor. Trabzon'da 24 Temmuz'da en yüksek sıcaklık 25 derece olacak.

23 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da yağışlı hava etkisinin göstermeye devam ediyor. Trabzon'da ılık ve nemli bir hava hakim olacak. İşte 23 Temmuz Trabzon hava durumu...

22 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da yağışlı havaların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. 22 Temmuz'da Trabzon'da hava sıcaklığı en yüksek 24 derece civarında olacak. 21 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da yağışlı havalar etkisini göstermeye devam ediyor. Trabzon'da 21 Temmuz'da en yüksek sıcaklık 25 derece, en düşük sıcaklık ise 22 derece olması bekleniyor.

  20 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU 19 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

19 Temmuz'da Diyarbakır'da sağanak yağışlar etkili olacak. Kentte en yüksek sıcaklık 25 derece civarında olması bekleniyor.

18 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 18 Temmuz'da sağanak yağmur bekleniyor. Trabzon 18 Temmuz hava durumu tahminlerine göre en düşük sıcaklık 23 en yükske sıcaklık ise 27 derece olacak.

17 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

İşte 17 Temmuz Trabzon hava durumu...

16 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

 Trabzon'da en yüksek sıcaklık 25 derece civaroında olacak. Kentte yağmurlu hava etkili olacak. 15 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon 15 Temmuz hava durumu tahminlerine göre kentte en yüksek sıcaklık 25 derece olacak. İşte 15 Temmuz Trabzon hava durumu raporu;

14 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan Trabzon hava durmu tahminlerine göre 14 Temmuz'da kent genekinde en yükske sıcaklık 26 derece olacak. İşte 14 Temmuz Trabzon hava durumu tahmini...

13 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon 13 Temmuz hava durumu tahminlerine göre kentte yağmur bekleniyor. Trabzon'da en yüksek sıcaklıkların 25 derece olması bekleniyor. İşte Trabzon 13 Temmuz hava durumu tahmini...

8 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 8 Temmuz'da parçalı bulutlu ve yer yer güneşli bir gün bekleniyor. İşte Trabzon 8 Temmuz hava durumu tahminleri;

7 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon 7 Temmuz hava durumu tahminlerine göre kent genelinde en yüksek sıcaklık 26 derece olacak. Kent genelinde parçalı bulutlu bir gün bekleniyor.

6 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 6 Temmuz'da parçalı bulutlu gün bekleniyor. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığının 25 derece civarında olması bekleniyor. 

5 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

5 Temmuz'da Trabzon'da parçalı bulutlu bir gün yaşanacak. Trabzon'da en yüksek sıcaklık 24 derece civarında olacak. İşte Trabzon hava durumu tahminleri...

4 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon 4 Temmuz hava durumu tahminlerine göre kent geneline en yüksek sıcaklıklar 24 derece olacak. İşte Trabzon 4 Temmuz hava durumu tahminleri...

3 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

3 Temmuz'da Trabzon'da bulutlu ve yer yer yağmurlu bir gün bekleniyor. işte Trabzon 3 Temmuz hava durumu tahminleri...

2 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

2 Temmuz'da Trabzon'da en yüksek sıcaklık 27 derece civarında olacak. Kent genelinde gök gürültülü yağmur yağışı bekleniyor.

1 TEMMUZ TRABZON HAVA DURUMU

 Trabzon'da 1 Temmuz'da parçalı bulutlu ve yağmurlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da 1 Temmuz hava durumu tahminlerine göre en yüksek sıcaklık 26 derece civarında olacak. 30 HAZİRAN TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 30 Haziran'da bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon 30 Haziran hava durumu tahminlerine göre kent genelinde en yüksek sıcaklık 24 derece civarında olacak.

29 HAZİRAN TRABZON HAVA DURUMU

İşte Trabzon 29 Haziran hava durumu tahmini;

28 HAZİRAN TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon'da 28 Haziran'da yer yer yağmur geçişleri yaşanabilir. Trabzon hava durumu tahminlerine göre şehir genelinde en yüksek sıcaklığın 23 derece civarında olması bekleniyor. 

  27 HAZİRAN TRABZON HAVA DURUMU

Trabzon 27 Haziran'da bulutlu bir gün bekleniyor. Kent genelinde en düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık ise 23 derece civarında olacak.

TRABZON 26 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 26 Haziran'da yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Trabzon'da en düşük hava sıcaklığı 18 derec, en yüksek hava sıcaklığının ise 25 derece civarında olması bekleniyor.  TRABZON 25 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 25 Haziran'da yağmur bekleniyor. Trabzon kent merkezinde en yüksek sıcaklık 24 derece olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 24 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da en yüksek sıcaklık 24 Haziran'da 23 derece civarı olacak. Trabzon'da hava yağışlı ve nemli olacak. TRABZON 23 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 23 Haziran'da yağmurlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da 23 Haziran'da en yüksek sıcaklık ise 24 derece civarında olacak. İşte Trabzon 23 Haziran hava durumu tahmini.

TRABZON 22 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da gök gürültülü yağmur yağışları devam ediyor. 22 Haziran'da hava kent genelinde sıcak olacak ancak yüksek kesimlerde yağışların artması bekleniyor.

TRABZON 21 HAZİRAN HAVA DURUMU

21 Haziran hava durumu tahminlerine göre Trabzon'da kent genelinde gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. İşte 21 Haziran Trabzon hava durumu tahmini;

TRABZON 20 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 20 Haziran'da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon 20 haziran hava durumu raporuna göre kent genelinde en yüksek sıcaklığın 22 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 19 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 19 Haziran'da parçalu bulutlu ve sıcak bir gün yaşanacak. Trabzon 19 Haziran hava durumu raporuna göre kentte en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük sıcaklık ise 20 derece olacak.

TRABZON 18 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 18 Haziran'da yağmurlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da en yüksek hava durumu 25 derece, en düşük hava durumu ise 20 derece civarında olacak.

TRABZON 17 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 17 Haziran'da yağmurlu havalar etkisini göstermeye devam ediyor. Trabzon'da en düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık ise 24 derece civarında olcak.

TRABZON 16 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da yağışlı havalar devam ediyor. 16 Haziran'da Trabzon'da en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük sıcaklık ise 19 derece civarında olacak.

TRABZON 15 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 15 Haziran'da yağmurlu bir gün bekleniyor. Trabzon hava durumu tahminlerine göre 15 Haziran'da kent genelinde 25 derece sıcaklık olması bekleniyor.

TRABZON 14 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 14 Haziran'da sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. 14 Haziran Salı günü kent genelinde en düşük hava sıcaklığı 20 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece civarında olacak.

TRABZON 13 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 13 Haziran'da sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. Trabzon'da neme doymuş bir hava kendisini gösterecek. Trabzon'da 13 Haziran'da en yüksek hava sıcaklığı 20 derece civarında olacak. TRABZON 12 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 12 Haziran'da yağmurlu ve nemli bir hava etkili olacak. Trabzon'da 12 Haziran'da en düşük sıcaklık 18 derece, en yüksek sıcaklık ise 20 derece olacak. TRABZON 11 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 11 Haziran'da güneşli bir hava etkili olacak. 11 Haziran Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte en yüksek hava sıcaklığı gün içinde 20 derece civarında olacak. TRABZON 10 HAZİRAN HAVA DURUMU

10 Haziran Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte en düşük sıcaklık 17 derece olması bekleniyor. 

TRABZON 9 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da  sıcak ve nemli hava etkisini göstermeye devam ediyor. Trabzon'da kent genelinde en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük sıcaklık ise 19 derece civarında olması bekleniyor.  TRABZON 8 HAZİRAN HAVA DURUMU

8 Haziran Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte açık bir gün bekleniyor.  TRABZON 7 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 7 Haziran'da en yüksek sıcaklık 23 derece, en düşük sıcaklık ise 20 derece civarında olacak.  TRABZON 6 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 6 Haziran'da en yüksek sıcaklık 23 derece, en düşük sıcaklık ise 20 derece olacak. 

TRABZON 5 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da  5 Haziran'da yer yağışlı bir gün bekleniyor. Trabzon kent genelinde en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük sıcaklık da 18 derece civarında olacak. TRABZON 4 HAZİRAN HAVA DURUMU

4 Haziran'da Trabzon'da yer yağışlı bir gün bekleniyor. Kent genelinde en yüksek sıcaklık 22 derece, en düşük sıcaklık da 18 derece olması bekleniyor. TRABZON 3 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 3 Haziran'da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. 3 Haziran Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte en yüksek sıkcaklık 24, en düşük sıcaklık ise 18 derece olacak. TRABZON 2 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon 2 Haziran hava durumu tahminlerine göre kentte en yüksek sıkcaklık 20, en düşük sıcaklık ise 18 derece olması bekleniyor.

TRABZON 1 HAZİRAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 1 Haziran'da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. 1 Haziran Trabzon'da en yüksek sıkcaklık 22, en düşük sıcaklık ise 18 derece olacak. TRABZON 20 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 20 Mayıs'ta parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Alınan tahminlere göre Trabzon'da gün içinde en yüksek sıcaklığın 17 derece civarında olması bekleniyor. TRABZON 19 MAYIS HAVA DURUMU

19 Mayıs'ta Trabzon'da parçalı bulutlu bir gün yaşanacak. Kent genelinde hava sıcaklıkları artamaya devam ediyor. Trabzon'da en yüksek sıcaklığın 16 derece olması bekleniyor. TRABZON 18 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 18 Mayıs'ta yağmurlu bir ggn bekleniyor. Kent genelinde en yüksek sıcaklık 21, en düşük sıcaklık ise 14 derece civarında olacak.

TRABZON 17 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde hava sıcaklığı 20 derece civarında olacak. Kent genelinde güneşli bir havanın hakim olması bekleniyor.  TRABZON 16 MAYIS HAVA DURUMU

16 Mayıs Pazartesi günü Trabzon'da hava sıcaklıkları yükselişte. Trabzon'da gün içinde en yüksek hava sıcaklığı 17 derece civarında olması bekleniyor.  TRABZON 15 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 15 Mayıs'ta parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da gün içinde hava sıcaklığı 16 derece civarında olacak. TRABZON 14 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 14 Mayıs'ta en yüksek sıcaklık 23 derece olacak. Trabzon'da gün içinde parçalı bulutlu bir gün bekleniyor.

TRABZON 13 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde 13 Mayıs'ta parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da 13 Mayıs'ta en düşük hava sıcaklığı 11 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olacak.

TRABZON 12 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 12 Mayıs'ta parçalı bulutlu bir gün bekeniyor. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığı gün içinde 15 derece civarında olacak. İşte Trabzon  2 Mayıs hava durumu tahmini;

TRABZON 11 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 11 Mayıs'ta parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en yüksek sıcaklığın 15 derece civarında olması bekleniyor. TRABZON 10 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 10 Mayıs'ta parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. İşte 10 Mayıs Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 9 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 9 Mayıs'ta parçalı bulutlu ve yer yer güneşli bir gün bekleniyor. Gün içinde Trabzon'da en yüksek sıcaklıkların 14 derece olması bekleniyor. TRABZON 8 MAYIS HAVA DURUMU TRABZON 7 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 7 Mayıs günü sağanak yağmur bekleniyor. Trabzon'da gün içinde hava sıcaklıklarının 13 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 6 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde sağanak yağmur bekleniyor. İşte Trabzon 6 Mayıs hava durumu tahmini...

TRABZON 5 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da sağanak yağmur etkili oluyor. 5 Mayıs kent genelinde yağmurlu havalar devam ederken en yüksek hava sıcaklıkları 14 derece civarında olması bekşeniyor.

TRABZON 4 MAYIS HAVA DURUMU

Trabzon'da 4 Mayıs günü hava sıcaklıkları yeniden artışa geçiyor. Yurt genelinde etkili olan serin havalar yerini yeniden sıcak havalara bırakıyor. TRABZON 30 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 30 Nisan'da gök gürültülü yağmur bekleniyor. İşte 30 Nisan Trabzon hava durumu tahminleri;

TRABZON 29 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da havalar bir süre daha serin gidecek. Trabzon'da önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkları yükselişe geçecek. TRABZON 28 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 28 Nisan'da sisli bir gün bekleniyor. Trabzon'da en yüksek sıcaklık gün içinde 16 derece civarında olması bekleniyor.  TRABZON 27 NİSAN HAVA DURUMU

İşte 27 Nisan Trabzon hava durumu tahmini;

TRABZON 26 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 26 Nisan'da hava sıcaklıkları artıyor. Meteoroloji'den alınan tahminlere göre kentte en yüksek hava sıcaklığı 18 derece civarında olacak. TRABZON 25 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 25 Nisan'da parçalı bulutlu ve yer yer güneşli bir gün bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en yüksek sıcaklık 18 derece civarında olması bekleniyor.

TRABZON 24 NİSAN HAVA DURUMU

24 Nisan'da Trabzon hava durumu tahminşerine  göre kent genelinde havalar ısınıyor. Trabzon'da gün içinde en yüksek sıcaklığın 16 derece civarında olması bekleniyor. TRABZON 23 NİSAN HAVA DURUMU

23 Nisan Trabzon hava durumu raporuna göre kent genelinde havalar ısınıyor. Trabzon'da uzun aradan sonra güneş yüzünü gösterecek. TRABZON 22 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon 22 Nisan hava durumu ttahminlerine göre kentte en yüksek hava sıcaklıkları 15 derece civarında olacak. TRABZON 21 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 21 Nisan'da yağmur bekleniyor. 21 Nisan Trabzon hava durunu tahminlerine göre kent genelinde en yüksek sıcaklık 17 derece civarında olacak.

TRABZON 20 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 20 Nisan'da yağmurlu bir gün bekleniyor. Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde en yüksek hava sıcaklığı 14 derece civarında olması bejkleniyor.

TRABZON 16 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 16 Nisan'da hava sıcaklıkları yükeliyor. Kent genelinde parçalı bulutlu bir gün beklenirken en yüksek sıcaklığın 15 derece civarında olması bekleniyor. 

TRABZON 15 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 15 Nisan'da bulutlu ve kapalı bir gün bekleniyor. Trabzon'da 15 Nisan'da en yüksek hava sıcaklığı 13 derece civarında olacak. İşte 15 Nisan Trabzon hava durumu...

 

TRABZON 14 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 14 Nisan'da bulutlu ve kapalı bir gün bekleniyor. İşte 14 Nisan Trabzon hava durumu...

TRABZON 13 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 13 Nisan'da yağmur bekeniyor. Trabzon hava durumu raporuna göre 13 Nisan'da Trabzon'da en düşük sıcaklık 6 derece olacak. 

TRABZON 11 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde sağanak yağmur bekleniyor. Trabzon 11 Nisan hava durumu tahminleri şöyle;

TRABZON 10 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde kapalı ve bulutlu bir gün bekleniyor.

TRABZON 9 NİSAN HAVA DURUMU

İşte Trabzon 9 Nisan hava durumu tahminleri...

TRABZON 8 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da hava sıcaklıkları artıyor. Ancak kentte yağmurlar da geri geliyor. Trabzon 8 Nisan hava durumu tahmimlerine göre kentte sağanak yağmur bekleniyor. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığı 16 derece civarında olması bekleniyor. 

TRABZON 7 NİSAN HAVA DURUMU

TRABZON 6 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da gök gürültülü ve yağmurlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da 6 Nisan'da gün içinde en düşük hava sıcaklığı 8 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 13 derece civarında olacak. İşte Trabzon 6 Nisan hava durumu tahmini...

TRABZON 5 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 5 Nisan'da ılık ve yağmurlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığı gün içinde 14 derece civarında olması bekleniyor. 

TRABZON 4 NİSAN HAVA DURUMU

4Nisan'da Trabzon'da yağmur var. Trabzon'da gün içinde en yüksek sıcaklık18 derece civarında olacak. İşte Trabzon 4 Nisan hava durumu tahmini...  TRABZON 3 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da kent genelinde hava sıcaklıkları yükselecek. İşte 3 Nisan hava durumu tahmini...

TRABZON 2 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon'da 2 Nisan'da en düşük hava sıcaklığı 14 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 27 derece civarında olacak. İşte 2 Nisan Trabzon hava durumu...

TRABZON 1 NİSAN HAVA DURUMU

Trabzon 1 Nisan hava durumu tahminlerine göre kent genelinde hava sıcaklıkları yükseliyor. Trabzon'da gün içinde en yüksek hava sıcaklığı 20 dereceye kadar çıkacak. TRABZON 31 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da havalar ısınmaya devam ediyor. Kent genelinde sıcaklıklar yükselişe geçti. Baharın gelişi kent genelinde hissedilmeye başlandı.

TRABZON 30 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde bulutlu ve yer yer güneşli bir gün bekleniyor. Trabzon'da 30 Mart'ta hava sıcaklığı en yüksek 12 derece olması bekleniyor. 

TRABZON 29 MART HAVA DURUMU

29 Mart hava durumu raporuna göre kent genelinde en düşük sıcaklık 11 derece civarında olacak.

TRABZON 28 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde yağmurlu bir gün bekleniyor. 28 Mart Trabzon hava durumu tahminine göre kent genelinde en yüksek sıcaklık 10 derece civarında olacak.

TRABZON 27 MART HAVA DURUMU

27 Mart'ta Trabzon'da yağmur bekleniyor. Trabzon'da en düşük hava sıcaklığı 5 derece civarında olacak.

TRABZON 26 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da 26 Mart'ta yağmurlu bir gün bekleniyor. Diyarbakır'da gün içinde hava sıcaklığının 5 derece civarında olması bekleniyor.

TRABZON 25 MART HAVA DURUMU

25 Mart Trabzon hava durumu tahminine göre kent genelinde en düşük hava sıcaklığı 5 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 9 derece olacak. İşte 25 Mart Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 24 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da 24 Mart'ta sağanak yağmur bekleniyor. İşte Trabzon hava durumu...

TRABZON 23 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da 23 Mart'ta yağmurlu bir gün olacak. Diyarbakır hava durumu tahminine göre kentte en düşük hava sıcaklığı 4 derece olacak. 

TRABZON 18 MART HAVA DURUMU

İşte 18 Mart Trabzon hava durumu...

TRABZON 17 MART HAVA DURUMU

17 Mart'ta Trabzon'da kar yağışlı bir gün bekleniyor. İşte Trabzon 17 Mart hava durumu tahmini...

TRABZON 16 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da kar yağışları yerini sulu kara bıraktı. Trabzon 16 Mart hava durumu raporuna göre yüksek kesimlerde kar yağışları görülebilir. İşte Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 15 MART HAVA DURUMU

15 Mart Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde kar yağışlı bir hava olması bekleniyor. Kent genelinde gün içinde en düşük hava sıcaklığı 1 derece olacak. 

TRABZON 14 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da 14 Mart hava durumu tahminlerine göre kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Trabzon'da özellikle yüksek kesimlerde kar yağışının yoğun olmasu bekleniyor. 

TRABZON 13 MART HAVA DURUMU

Trabzon 13 Mart hava durumu tahminlerine göre kente kar yağışı etkisini gösterecek. 

TRABZON 12 MART HAVA DURUMU

12 Mart Trabzon hava durumu raporuna göre kent genelinde sulu kar bekleniyor. İşte 12 Mart Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 11 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da 11 Mart günü hava sıcaklığı en düşük 2 derece olması bekleniyor. Trabzon'da 11 Mart'ta sulu kar yağması bekleniyor. 

TRABZON 10 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da 10 Mart günü havalar yağmurlu olacak. Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığı 3 derece olacak. İşte Trabzon 10 Mart hava durumu tahmini...

TRABZON 9 MART HAVA DURUMU

9 Mart Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte sağanak yağmur bekleniyor. Kent genelinde gün içinde en düşük sıcaklığın ise 6 derece civarında olması bekleniyor. 

  TRABZON 8 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde sağanak yağmur bekleniyor. 8 Mart Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde en düşük sıcaklık 6 derece civarında olacak. İşte Trabzon 8 Mart hava durumu tahmini...

 

  TRABZON 4 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da 4 Mart hava durumu tahminine göre kent genelinde yağmurlu bir hava olacak. Trabzon'da 4 Mart'ta gün içinde en düşük sıcaklığın 5 derece civarında olması bekleniyor. 

TRABZON 2 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığı 6 derece olacak. İşte 2 Mart Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 1 MART HAVA DURUMU

Trabzon'da 1 Mart'ta sağanak yağmur bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en düşük sıcaklık 9 derece civarında yer alıyor. 

TRABZON 27 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da27 Şubat'ta çok bulutlu bir gün bekleniyor. Yüksek kesimlerde yer yer yağmur da görülebilir. İşte Trabzon 27 Şubat Trabzon hava durumu...

TRABZON 26 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 26 Şubat günü yağmurlu bir gün bekleniyor. Kent genelinde gün içinde en düşük sıcaklık 8 derece civarında olacak. İşte Trabzon hava durumu tahmini. 

TRABZON 24 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 24 Şubat'ta çok bulutlu ve kapalı bir gün bekleniyor. Trabzon 24 Şubat hava durumu tahminlerine göre kentte en düşük sıcaklığın 10 derece civarında olması bekleniyor.

TRABZON 23 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 23 Şubat günü parçalı bulutlu bir gün yaşanması bekleniyor. İşte 23 Şubat Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 22 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 22 Şubat'ta bulutlu ve kapalı bir gün bekleniyor. Trabzon'da en düşük hava sıcaklığı 7 derece civarında olacak. İşte Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 21 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 21 Şubat'ta kapalı bir gün bekleniyor. Trabzon hava durumu tahminine göre kentte en düşük hava sıcaklığı 8 derece civarında olacak.

 

TRABZON 20 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon 20 Şubat hava durumu raporuna göre kentte en düşük hava sıcaklığı 6 derece olurken en yüskek hava sıcaklığının ise 10 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İşte Trabzon 20 Şubat hava durumu...

TRABZON 19 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde en düşük sıcaklık 7 derece olacak. Trabzon'da 19 Şubat'ta en çok bulutlu bir gün bekleniyor.

TRABZON 18 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 18 Şubat'ta bulutlu ve yer yer güneşli bir gün yaşanacak. İşte Trabzon 18 Şubat hava durumu...

TRABZON 17 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 17 Şubat'ta parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon  hava durumu tahminlerine göre kent genelinde en düşük hava sıcaklığı gün içinde 4 derece civarında olacak. İşte Trabzon hava durumu tahmini...

 

TRABZON 16 ŞUBAT HAVA DURUMU

Adana'da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. 16 Şubat'ta Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığının 6 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İşte Trabzon 16 Şubat hava durumu tahmini...

TRABZON 15 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da kapalı ve bulutlu bir gün hakim olacak. Trabzon 15 Şubat hava durumu tahminlerine göre kentte en düşük hava sıcaklığının 6 derece civarında olması bekleniyor.

TRABZON 14 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da serin ve yağışlı günler devam ediyor. Trabzon'da en düşük sıcaklıkların 7 derece civarında olması bekleniyor. 

TRABZON 13 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da yağmurlu hava devam ediyor. Özellikle yüksek kesimlerde yağışlar şiddetlenebilir. Trabzon'da 13 Şubat'ta en düşük hava sıcaklığı 7 derece civarında olacak.

TRABZON 12 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 12 Şubat günü parçalı bulutlu ve serin bir gün bekleniyor. Trabzon'da hava sıcaklığı en düşük 6 derece civarında olması bekleniyor. İşte 12 Şubat Trabzon hava durumu...

TRABZON 11 ŞUBAT HAVA DURUMU

11 Şubat Trabzon hava durumu tahminie göre kent genelinde bulutlu ve kapalı bir gün bekleniyor. Gün içinde en düşük sıcaklığın 5 derece, en yüksek sıcaklığın ise 10 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İşte Trabzon 11 Şubat hava durumu tahmini...

TRABZON 10 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da yağmurlu hava 10 Şubat'ta da etkisini gösterecek. Trabzon hava durumu tahminlerine göre 10 Şubat'ta en düşük sıcaklıkların 10-12 derece arasında olması bekleniyor. TRABZON 9 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 9 Şubat'ta yağmur yağması bekleniyor. Trabzon'da en düşük hava sıcaklıklarının 10 derece civarında olması bekleniyor. İşte Trabzon 9 Şubat hava durumu tahmini...

TRABZON 8 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 8 Şubat günü rüzarlı ve serin bir gün yaşanacak. Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığının 7 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İşte Trabzon 8 Şubat hava durumu...

TRABZON 6 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da gün içinde yağmurlu bir gün yaşanacak. Trabzon 6 Şubat hava durumu tahminine göre kent genelinde en düşük hava sıcaklığının 3 derece civarında olması bekleniyor. İşte Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 5 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 5 Şubat'ta yağış görünüyor. Trabzon 5 Şubat hava durumu tahminine göre kentte en düşük hava sıcaklığının 3 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İşte 5 Şubat Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 4 ŞUBAT HAVA DURUMU

4 Şubat Cuma günü Trabzon'da sağanak yağmurlu bir gün bekleniyor. İşte 4 Şubat Cuma Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 2 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon'da 2 Şubat Pazartesi günü rüzgarlı bir gün aşanması bekleniyor. İşte Trabzon 2 Şubat hava durumu...

TRABZON 1 ŞUBAT HAVA DURUMU

Trabzon 1 Şubat hava durumu tahminine göre kent genelinde sağanak yağmurlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da en düşük hava sıcaklığının 8 derece civarında olması bekleniyor. İşte Trabzon 1 Şubat hava durumu tahmini...

 

TRABZON 30 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon 30 Ocak hava durumu tahminine göre kent genelinde kapalı ve soğuk bir gün bekleniyor. Trabzon'da 30 Ocak'ta en düşük hava sıcaklığı 3 derece civarında olacak.

TRABZON 29 OCAK HAVA DURUMU

29 Ocak'ta Trabzon'da soğuk ve parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Kent genelinde en düşük hava sıcaklığının 2 derece civarında olması bekleniyor. İşte Trabzon 29 Ocak hava durumu tahmini...

TRABZON 28 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 28 Ocak'ta parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Trabzon'da gün içinde hava sıcaklığı sıfır derece civarında olacak. İşte Trabzon 28 ocak hava durumu tahmini...

TRABZON 27 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 27 Ocak'ta sulu kar bekleniyor. Trabzon'da yüksek kesimlerde kar yağışının devam etmesi bekleniyor. İşte 27 Ocak Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 26 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 26 Ocak'ta havanın soğuk ve kar yağışlı olması bekleniyor. Trabzon'da kent genelinde hava sıcaklığının en düşük 3 derece civarında olacağı bekleniyor. İşte 26 Ocak Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 25 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 25 Ocak günü kar yağışı bekleniyor. Kent genelinde etkili olması beklenen kar yağışlarının yüskek kesimlerde etkisini artırması bekleniyor. İşte Trabzon 25 Ocak hava durumu...

TRABZON 23 OCAK HAVA DURUMU

23 Ocak'ta Trabzon'da sağanak yağmurlu bir gün yaşanması bekleniyor. İşte Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 22 OCAK HAVA DURUMU

22 Ocak Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde kapalı ve bulutlu bir gün yaşanacağı tahmin ediliyor. Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığının 5 derece civarında olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığının ise 10 derece olacağı tahmin ediliyor. İşte 22 Ocak Trabzon hava durumu tahmini...

 

TRABZON 21 OCAK HAVA DURUMU

21 Ocak Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde parçalı bulutlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığnın 1 derece civarında olması bekleniyor. İşte Trabzon 21 Ocak hava durumu raporu...

 

TRABZON 20 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da kar yağışları etkisini gösteriyor. 20 Ocak Perşembe günü Trabzon hava durumu tahminine göre kentte en düşük hava sıcaklığının 1 derece civarında olması bekleniyor. İşte 20 Ocak Trabzon hava durumu...

TRABZON 13 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon 13 Ocak Perşembe hava durumu tahminine göre Trabzon'da sağanak yağmur bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en düşük haa sıcaklığının 5 derece olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı ise 8 derece civarında olması bekleniyor.

TRABZON 11 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 11 Ocak'ta bulutlu bir gün yaşanması bekleniyor. İşte 11 Ocak Trabzon hava durumu tahmini;

TRABZON 10 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 10 Ocak Pazartesi günü blutlu ve kapalı bir gün bekoleniyor. İşte Trabzon 10 Ocak hava durumu raporu...

TRABZON 9 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 9 Ocak Pazar günü bulutlu bir gün bekleniyor. İşte kentte 9 Ocak hava durumu tahmini...

TRABZON 8 OCAK HAVA DURUMU

8 Ocak Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde parçalı bulutlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığının 10 derece civarında olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığının ise 14 derece civarında olması bekleniyor. İşte 8 Ocak Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 7 OCAK HAVA DURUMU

TRABZON 6 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 6 Ocak'ta bulutlu ve kağalı bir gün bekleniyor. İşte 6 Ocak Trabzon hava durumu;

 

TRABZON 5 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 5 Ocak günü bulutlu ve kapalı bir gün yaşanacağı tahmin ediliyor. İşte 5 Ocak Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 4 OCAK HAVA DURUMU

4 Ocak'ta Trabzon'da yağmurlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da 4 Ocak'ta en düşük hava sıcaklığı gün içinde 7 derece civarında olacak. İşte Trabzon 4 Ocak hava durumu tahmini;

TRABZON 3 OCAK HAVA DURUMU

İşte 3 Ocak Trabzon hava durumu tahmini...

TRABZON 2 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 2 Ocak'ta sağanak yağmur olacak. Yüksek kesimlerde hava sıcaklığı ise düşüyor. İşte 2 Ocak Trabzon hava durumu tahmini;

TRABZON 1 OCAK HAVA DURUMU

Trabzon'da 1 Ocak 2022'de yağmurlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığı 9 derece olacak. En yüksek hava sıcaklığı ise 12 derece civarında olacak.

TRABZON 31 ARALIK HAVA DURUMU

31 Aralık'ta Trabzon'da parçalı bulutlu bir günü yaşanacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji'den alınan Trabzon hava durumu tahminlerine göre Trabzon'da gün içine en düşük hava sıcaklığının 8 derece, en yüksek hava sıcaklığının ise 14 derece civarında olması bekleniyor. 

TRABZON 30 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 30 Aralık'ta yer yer güneşli bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da 30 Aralık Perşembe günü en düşük hava sıcaklığının 10 derece, en yüksek hava sıcaklığının ise 14 derece civarında olması bekleniyor.

TRABZON 29 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 29 Aralık günü az bulutlu ve parçalı bulutlu bir gün yaşanacak. Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde en yüksek hava sıcaklığının 14 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Trabzon'da en düşük hava sıcaklığının ise 8 derece civarında olması bekleniyor. 

TRABZON 28 ARALIK HAVA DURUMU

28 Aralık günü Trabzon'da az bulutlu ve açık bir gün yaşanacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji'den alınan bilgilere göre kent genlinde en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yükske hava sıcaklığının ise 15 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 27 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 27 Aralık'ta hava az bulutlu olacak. İşte 27 Aralık Trabzon hava durumu;

TRABZON 26 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 26 Aralık günü parçalı bulutlu bir gün yaşanacak. Trabzon'da en düşük sıcaklık gün içinde 6 derece olacak. Kentte maksimum sıcaklık ise 14 derece civarında olacak.

TRABZON 25 ARALIK HAVA DURUMU

25 Aralık'ta Trabzon'da az bulutlu bir gün yaşanacak. 25 Aralık Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde en düşük hava sıcaklığınnı 3 derece olması bekleniyor.  Maksimum hava sıcaklığının ise 11 derece olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 24 ARALIK HAVA DURUMU

24 Aralık Trabzon hava durumu tahminine göre Trabzon'da soğuk ve kar yağışlı bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da  gün içinde en düşük hava sıcaklığının 1 derece, en yüksek hava sıcaklığının ise 5 derece civarında olması bekleniyor. Trabzon'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini artırabilir.

TRABZON 23 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da kar yağışı hakim olacak. Trabzon 23 Aralık hava durumu tahminine göre kent genelinde gün içinde en düşük hava sıcaklığın 1 derece civarında olacak. Trabzon'da gece saatlerinde hava sıcaklığı daha da düşecek. 

 

TRABZON 22 ARALIK HAVA DURUMU

22 Aralık günü Trabzon'da en düşük hava sıcaklığı 3 derece olacak. Kent genelinde en yüksek hava sıvcaklığı ise 6 derece civarında olacak.

 

TRABZON 21 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon 21 Aralık hava durumu tahminlerine göre keng genelinde karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığının 9 derece, en düşük hava sıcaklığının ise 7 derece civarı olması bekleniyor.

TRABZON 20 ARALIK HAVA DURUMU

20 Aralık Trabzon hava durumu tahminlerine göre kent genelinde en düşük hava sıcaklığının 7 derece olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığının ise 11 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 19 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da19 Aralık günü yağmurlu bir gün yaşanacak. Trabzon'da 19 Aralık hava durumu tahminine göre kentte gün içinde en düşük hava sıcaklığın 8 derece olması bekleniyor. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece civarında olması bekleniyor.

TRABZON 18 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 18 Aralık günü yağışlı bir gün yaşanacak. Trabzon hava durumu tahminlerine göre Trabzon'da 18 Aralık günü en düşük hava sıcaklığının 8 derece, en yüksek hava sıcaklığının ise 12 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 17 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 17 Aralık Cuma günü yağmurlu bir gün yaşanacak. Trabzon hava durumu tahminine göre kent genelinde gün içinde en düşük hava sıcaklığının 10 derece civarında olacağı tahmin eiliyor. En yüksek hava sıcaklığının ise 13 derece civarında olması bekleniyor.

TRABZON 16 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 16 Aralık hava durumu tahminine göre kentte yağmurlu bir gün yaşanacak. Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığı 11 derece civarında olması bekleniyor. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığı 14 derece civarında olacak.

TRABZON 15 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 15 Aralık Çarşamba günü kapalı ve bulutlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da 15 Aralık'ta gün içinde maksimum hava sıcaklığının 16 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Gün içinde en düşük hava sıcaklığı ise 11 derece olacak. 

TRABZON 14 ARALIK HAVA DURUMU

14 Aralık Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte en düşük hava sıcaklıklarının 13 derece civarında olması bekleniyor. Trabzon'da 14 Aralık'ta blutlu bir gü yaşanacak. Trabzon'da yüksek kesimlere yağmur yağması da beklenebilir. 

TRABZON 13 ARALIK HAVA DURUMU

13 Aralık Trabzon hava durumu tahminine göre Trabzon'da en düşük hava sıcaklığı 11 derece olacak. Trabzon'da en yüksek hava sıcaklığın ise gün içinde 20 derece civarında olması bekleniyor. 

 

TRABZON 12 ARALIK HAVA DURUMU

12 Aralık Trabzon hava durumu tahminine göre Trabzon'da gün içinde pparçalı bulutlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en düşük hava sıcaklığının 10 derece civarında olması bekleniyor. Trabzon 12 Aralık hava durumu raporunda kentte en yüksek sıcaklığın 19 derece, en düşük hava sıcaklığının ise 12 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 11 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon 11 Aralık hava durumu tahminine göre kentte en yüksek hava sıcaklığının 18 derece civarında olması bekleniyor. Kent genelinde gün içinde parçalı bulutlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da en düşük hava sıcaklığının ise 11 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 10 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 10 Aralık günü az bulutlu bir gün yaşanacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji'den alınan tahminlere göre Trabzon'da 10 Aralık'ta en düşük sıcaklığın 10 derece olacağı tahmin ediliyor. Kent genelinde en yüksek sıcaklığın ise 17 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 9 ARALIK HAVA DURUMU

9 Aralık Trabzon hava durumu tahmininne göre kentte gün içinde kapalı ve bulutlu bir gün yaşanacak. Trabzon geneli için yapılan meterorolojik hava tahminlerinde gün içinde en düşük sıcaklıkların 8 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Kentte en yüksek sıcaklığın ise 18 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

TRABZON 8 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon 8 Aralık hava durumu tahminlerine göre kentte bulutlu bir gün yaşanması bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan Trabzon hava durumu tahminlerine göre kentte en düşük hava sıcaklıklarının 15 derece ciarında olacağı tahmin ediliyor. Kentte en yüksek sıcaklıkların ise 19 derece seviyesinde olması bekleniyor. 

TRABZON 7 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 7 Aralık Salı günü rüzgarlı ve kapalı bir gün yaşanacak. Kent genelinde en düşük sıcaklık 12 derece civarında olacak. En yüksek sıcaklık ise 7 Aralık'ta 21 derece civarında olacak. 

TRABZON 6 ARALIK HAVA DURUMU

6 Aralık Pazartesi Trabzon hava durumu tahminlerine göre lkentte yer yer güneşli ve bulultu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da gün içinde en düşük sıcaklığın 11 derece ciarında oacağı tahmin ediliyor. Kent genelinde en yüksek sıcaklıkların ise 20 derece civarı olacağı tahin ediliyor.

 

TRABZON 5 ARALIK HAVA DURUMU

Trabzon'da 5 Aralık günü bulutlu bir gün yaşanması bekleniyor. Trabzon'da 5 Aralık'ta gün içinde en düşük hava sıcaklıklarının 12 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Kentte yüksek kesimlere yağmur yağabilir. 

TRABZON 4 ARALIK HAVA DURUMU

Meteoroloji'den Trabzon için alınan hava durumu tahminlerine göre kentte 4 Aralık'ta kapalı bir gün yaşanacak. Güneşin kendisini göstermeyeceği kentte en yüksek sıcaklığın 19 derece olacağı tahmin ediliyor. Kentte gün içinde en düşük sıcaklık ise 9 derece civarında olacak.

4 Ara Cmt
Parçalı bulutlu 

17°
12°

5 Ara Paz
Parçalı bulutlu 

17°
13°

6 Ara Pzt
Parçalı bulutlu 

19°
13°

7 Ara Sal
Parçalı bulutlu

19°
15°

8 Ara Çar
Parçalı bulutlu

18°
13°

9 Ara Per
Hafif yağmurlu ve açık hava

11°
10°

10 Ara Cum
Güneşli

15°
10°

11 Ara Cmt
Çok bulutlu

15°
11°

12 Ara Paz
Bulutlu

16°
12°

13 Ara Pzt
Çoğunlukla güneşli

16°
10°

14 Ara Sal
Çok bulutlu

14°


15 Ara Çar
Sağanak yağış

13°


16 Ara Per
Aralıklı yağış

13°


17 Ara Cum
Yağmur

13°


18 Ara Cmt
Zaman zaman bulutlu, zaman zaman güneşli

11°
HAVA TAHMİNİ NEDİR?

Hava tahmin ve raporları, belirli bir yerde ve zamandaki hava durumu ile ilgili olarak meteoroloji birimleri tarafından yayımlanan bilgiler. Hava tahmini, çeşitli verilerin analiz edilmesi ile belirli bir hava sahasında "gelecekte" hava durumunun nasıl olacağına dair yapılan çıkarımlardır. Hava raporu ise çeşitli gözlem (rasat) ve ölçümler sonucunda "şimdiki" (güncel) hava durumunun nasıl olduğuna dair yayımlanan bilgilerdir.

Süre

Hava tahminleri periyotlarına göre aşağıdaki şekilde tasnif edilir:

Kısa vadeli: 0-72 saat
Orta vadeli: 72 Saatten 10 güne kadar
Uzun vadeli: 10 günden daha ilerisini kapsar

Haber Ara