Dolar

32,5281

Euro

34,7969

Altın

2.425,49

Bist

9.717,54

TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG'da ön sipariş var mı? TOGG sipariş ne zaman başlıyor? TOGG ne zaman satılacak?

TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG'da ön sipariş var mı? TOGG sipariş ne zaman başlıyor? TOGG ne zaman satılacak? Türkiye'nin yerli otomobili projesinde yola emin adımlarla ilerleniyor. Fabrika inşaatı tüm hızıyla devam ederken TOGG'un ne zaman satışa çıkacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. TOGG CEO’su M. Gürcan Karakaş yaptığı açıklamada TOGG'un 2022’nin son çeyreğinde yola çıkacağını belirtti. Karakaş ayrıca ön sipariş ve talep de almadıklarını açıkladı. Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. İşte merak edilen tüm detayların cevabı...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-11-23 08:48:44

TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG'da ön sipariş var mı? TOGG sipariş ne zaman başlıyor? TOGG ne zaman satılacak?

TOGG'da ön sipariş var mı? TOGG sipariş ne zaman başlıyor? TOGG ne zaman satılacak? Türkiye'nin yerli otomobili projesinde yola emin adımlarla ilerleniyor. Fabrika inşaatı tüm hızıyla devam ederken TOGG'un ne zaman satışa çıkacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. TOGG CEO'su M. Gürcan Karakaş yaptığı açıklamada TOGG'un 2022'nin son çeyreğinde yola çıkacağını belirtti. Karakaş ayrıca ön sipariş ve talep de almadıklarını açıkladı. İşte merak edilen tüm detaylar... 

TOGG'da ön sipariş var mı?

TOGG'a talep oldukça fazla. Otomobil tutkunları da şimdiden ön sipariş vererek TOGG'a sahip olmak istiyor. Bu konuyla ilgili Gürcan Karakoş'tan önemli bir açıklama geldi. TOGG'da ön sipariş var mı? sorusuna Karakaş şöyle yanıtladı: Distribütörlükle ilgili biz önünü açsak çok fazla talep var. Ama şu an bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam ettiği için anlaştığımız veya bu durumla ilgili bir yapılanmamız yok. Şu konuda uyarıda bulunmak isterim; bizim bayimiz veya distribütörümüz gibi sipariş alanlar oldu oluyor. Vatandaşlarımız lütfen bu tip dolandırıcılıklara kanmasın. Biz sadece Cumhurbaşkanımızdan 1 sipariş aldık. Bunun dışında bir sipariş almadık ve almıyoruz.

TOGG sipariş ne zaman başlıyor

TOGG şu aşamada sipariş almıyor. TOGG şu anda üretime odaklanmış durumda.

TOGG ne zaman satılacak?

Yapılan açıklamalara göre TOGG'un ilk üretimi 2022'nin sonunda banttan inecek. 2022 yılında da TOGG'un satışlarının başlaması bekleniyor.

Togg fiyatı kaç TL?

TOGG SUV modeli €40.000 olacağı açıklanmıştı. TOGG Fiyat Listesi 606.000 TL'den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulması beklenmekte. 
 

Modeller

İsim

Tipi

Duyuruluşu

Beklenen Çıkış Tarihi

Motoru

TOGG (SUV)

C-segment SUV

27 Aralık 2019

Mart 2023

Elektrikli

TOGG (Sedan)

C-segment Sedan

2024

 

 

-

C-segment Hatchback

Duyurulacak

2030'a kadar

 

-

B-segment SUV

 

 

 

-

C-segment MPV

 

 

 

 

Haber Ara