Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Tartışma, bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü: 2 kişi yaralandı

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüşmesiyle 2 kişi yaralandı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2024-03-10 07:59:08

Tartışma, bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü: 2 kişi yaralandı

Adana'nın Çukurova ilçesinin merkezinde, Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir sebeple iki grup arasında başlayan tartışma, bıçak ve silahların da kullanıldığı şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Adana'daki hastanelere taşındı.

Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis, geniş çaplı bir operasyon başlattı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara