Dolar

32,5342

Euro

34,8337

Altın

2.442,18

Bist

9.915,62

Survivor Sema Pınar kavgası | 2024 Survivor Sema elendi mi?

Survivor Sema Pınar kavgası dün geceye damgasını vurdu. Fragmanlardan sonra 'Survivor Sema elendi mi?' sorusu merak konusu oldu. Survivor All Star 2024 yeni bölümünde Sema ve Pınar birbirine girdi ama peki neden ve kim elendi? İşte merak edilen detaylar...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-02-27 12:38:11

Survivor Sema Pınar kavgası  | 2024 Survivor Sema elendi mi?

Survivor Sema Pınar kavgası dün geceye damgasını vurdu. Fragmanlardan sonra "Survivor Sema elendi mi?" sorusu merak konusu oldu. Survivor All Star 2024 yeni bölümünde Sema ve Pınar birbirine girdi ama peki neden ve kim elendi? İşte merak edilen detaylar...

Survivor Sema Pınar kavgası

Survivor son bölümde; Sema Aydemir'in gece saatlerinde Pınar ile yaptığı sohbette birden sesler yükseldi. Sema'nın "İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın. Bir hakaret daha edersen... " sözünün üzerine, Pınar'ın 'sana mı sorucam' lafı tansiyonların artmasına neden oldu. Ardından Sema Pınar'a yaklaştı ve ayağına tekme attı. İkiliyi arkadaşları ayırmaya çalıştı.

Kavga esnasında araya Nagihan ve Atakan girdi. Sema, "Saçımı nasıl yoldun.... Sen kimsin. Olimpiyat barajını da mı sen geçirdin bana" sözlerini sarf etti.

2024 Survivor Sema elendi mi?

Kavganın ardından eleme adayının belirlendiği oyunda Pınar ve Sema'nın olmayacağı belirtildi ve Sema gözyaşlarına hakim olamadı.

Acun Ilıcalı; "Bizim istemediğimiz şey yarışmacı kaybetmemek. Çok eleştiriye maruz kalan ekibiz. Ama hiçbir zaman taviz vermedik. Herşeyi doğru yaptık da demiyorum. Biz hata yapmadık demiyoruz. Konu şu; Baraka bölümünde senin fiziksel bir temasın var zaten. Sonrasında yatışır gibi oluyor. Ama yaşam alanındaki bölüm bizim için çok hassas. Yaşam alanında şiddet başka boyut oluyor. İkinci durumda saldırı oluyor." dedi.

Ilıcalı konuşmalarına; Olayı defalarca seyredip diğer yarışmacılarla da konuyu konuştuk. Sonrasında da bir kanaate ulaştık. Değerlendirme sonucunda açıkcası çok emeğin olan bize de çok faydası olmuş bir yarışmacısın. Bunları çok iyi biliyoruz. Bizim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Fevri bir olaydan biryere varmak bence insanı yanlışa götürür. Ancak yaşanan bu olay yarışmanın çizgisinin çok dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız. Bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız." sözleriyle son verdi.

Survivor Sema Aydemir kimdir?

Sema Aydemir Apak, 17 Ağustos 1985 (33 yaşında) tarihinde Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci bir atlettir. Geçmiş yıllarda da heptatlon branşında boy gösteren Aydemir, 2012 yılındaki Londra Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x 400 metre bayrak yarışında yarışma hakkı elde etti. 400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56. 62 sn'lik dereceyle başardı. 21 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmaya başlayan Survivor yarışmasının ünlüler kadrosunda yarıştı ve elendi.

Sema Aydemir'in özel hayatı

Sema Aydemir, 2004 yılındaki Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşandı.

Haber Ara