Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Survivor'da Dominikli adamın evinde hırsızlık; Acun cezayı açıkladı

Survivor'da daha önce görülmemiş bir olay yaşandığı açıklandı... Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarından Poyraz'ın, Dominikli bir adamın evine girip çuvala yiyecek çaldığı tespit edildiğini açıkladı. Ilıcalı, Poyraz'ın cezasını da açıkladı.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-11 22:34:53

Survivor'da Dominikli adamın evinde hırsızlık; Acun cezayı açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasında yaptığ açıklamada, Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını belirtti.
Normal şartlarda polise gidilip Poyraz'ın tutuklanacağını ve mahkemeye çıkarılacağını belirten Ilıcalı şahsen devreye girerek cezanın kendileri tarafından verildiğini belirtti.

"SANA SURVİVOR TARİHİNİN GÖRMEDİĞİ BİR CEZA VERECEĞİZ"

Survivor All Star yarışmasında mavi takımda mücadele eden Yiğit Poyraz, Survivor'ın 56. bölümünde acil durum ada konseyinin önüne çıktı.

2_405

Ilıcalı, düzenlenen acil durum ada konseyi toplantısında, 'Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Ve konunun muhatabı Poyraz! Akıl tutulması yaşadım. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz.' dedi.

GIaLHtsXkAAvttH

15 ÖDÜLDEN MEN

Survivor'da Poyraz'ın, Dominikli bir adamın evine girip çuval dolusu içecek ve yiyecek çaldığı tespit edildi. Ev sahibi, suç duyurusunda bulunacağı sırada Acun Ilıcalı devreye girip ev sahibi kararından vazgeçirdi. Bu girişimin ardından Poyraz 15 ödülden yararlanmama cezası aldı.

Haber Ara