Dolar

32,5104

Euro

34,9320

Altın

2.437,02

Bist

9.716,77

Starlink internet fiyatı ne kadar? Starlink Türkiye'de var mı?

Starlink internet fiyatı ne kadar? Starlink Türkiye'de var mı? Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX'in uydu internet projesi Starlink'in fiyatları belli oldu. Şirket ayrıca 2021 yılında kullanıcı sayısını 10'a katladığını da duyurdu. Ülkemizde de Starlikn internet kullanımına ilgi oldukça fazla. Peki Starlink internet paket fiyatları kaç TL? Bu konu hakkında merak edilen detaylara değineceğiz. İşte detaylar...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-02-15 09:21:18

Starlink internet fiyatı ne kadar? Starlink Türkiye'de var mı?

Starlink internet fiyatı ne kadar?

Starlink internet paketinin başlangıç ücreti 99 dolar olarak hesaplandı. Ayrıca bu pakette 499 dolar gibi bir kurulum ücreti de ödemek gerekmekte. Bu fiyat paketindeki internetin hızı ise 50Mb/s ile 150Mb/s arasında olduğu ifade edilmekte. 

Starlink premium fiyatı kaç TL?

Starlink abonelerine premium hizmeti de sağlıyor. Bu hizmet ile aboneler daha hızlı internet kullanabiliyor. Premium üyeliğin fiyatı ise dudak uçuklatan cinsten. Starlink Premium aylık fiyatı 500 dolar. Ayrıca 500 dolarlık bir depozito ödemesi gerekiyor. Ayrıca sisteme giriş ücreti de 2.500 dolar olarak bilinmekte. 

Starlink nedir?

Son zamanlarda merak edilen Starlink uyduları gündemde yer aldı. Elon Musk'ın kurucusu ve CEO'su olduğu SpaceX'in uzaya gönderdiği Starlink uyduları, Hakkari, Adıyaman, Gümüşhane, Şanlıurfa, Erzincan, Van, Elazığ gibi illerde görüntülendi. Starlink Amerikan uydu şirketi SpaceX tarafından uydu interneti erişimi sağlamak üzere inşa edilmiş bir uydu takımyıldızı olarak tanımlanmakta. CEO Elon Musk açıklamalarında, projenin düşük maliyetli küresel geniş bant internet yetenekleri için önemli bir talebi karşılayacağına değindi.

 

 

 

Haber Ara