Dolar

32,5696

Euro

34,9457

Altın

2.426,61

Bist

9.722,09

Sinan Artan kimdir? Doç. Dr. Sinan Artan öldü mü?

Sinan Artan kimdir? Doç. Dr. Sinan Artan öldü mü? İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ticari Bilimler Fakültesi'nde ve Marmara Üniversitesi'nde, uzun süre görev yapan Doç. Dr. Sinan Artan'ın kim olduğu merak edilmeye başlandı.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-03-25 14:16:42

Sinan Artan kimdir? Doç. Dr. Sinan Artan öldü mü?

Doç. Dr. Sinan Artan kimdir? İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ticari Bilimler Fakültesi'nde ve Marmara Üniversitesi'nde, uzun süre görev yapan Doç. Dr. Sinan Artan'ın kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Doç. Dr. Sinan Artan kimdir?

İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ticari Bilimler Fakültesi'nde ve Marmara Üniversitesi'nde, uzun süre görev yapmıştır.

Prof. Dr. Sinan Artan, Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'nın kurduğu Haliç Üniversitesi'nin Mütevelli Heyeti Başkanlığı'na getirildi. YÖK'ün görevden aldığı Prof. Dr. Sinan Artan'ın 11. İdare Mahkemesi'nin kararıyla Haliç Üniversitesi'ndeki görevine geri döndü.

Doç. Dr. Sinan Artan 28 Şubat 2019 yılında hayata gözlerini yumdu. Marmara Üniversitesi'nde uzun yıllar görev yapan, Senato Üyeliği, Dekan Yardımcılığı, Yüksek Okul Müdürlüğü, Bölüm Başkanlığı ve Anabilim Dalı Başkanlıkları görevlerini yürüten, İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı önceki dönem başkanlarından, 2004 yılında emekliye ayrılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Artan hayata gözlerini yumdu.,

Prof. Dr. Sinan Artan'ın Cenaze Namazı 1 Mart 2019 Cuma günü Ataköy 5. Kısım Camii'nden toprağa verildi.

Avukatından açıklama

Prof. Artan'ın avukatı Gönül Demirtepe müvekklinin dışarı çıkaroılmasına ilişkin ayptığı açıklamada "67 yaşındaki hocamızı tartaklayarak dışarı çıkardılar. 4 kişi oturduğu yerden zorla kaldırdı ve sürükleyerek götürdü. Beni avukat olmama rağmen kollarımdan zorla tutarak çıkardılar. Polis geldi ancak onlar bir şey yapmadı. Bunu yapan özel güvenlik elemanlarıydı. Biz bu durumu yaşarken Mansur Topçuoğlu da “Atın bunları atın. S.... bunları. Çabuk çabuk” diye yönlendirmede bulunuyordu. Bu kişiler hem kanunsuz işlem yaptılar hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin İdare Mahkemesi'nin kararını tanımadılar. Hepsi hakkında suç duyurusunda bulunacağız.” demişti.

Hilmi Özden kimdir? Cumhurbaşkanı adayı Hilmi Özden ne iş yapıyor?

Haber Ara