Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

Show TV'de Dilara Gönder neden yok, ayrıldı mı? Show Haber'i kim sunuyor?

23 Ağustos 2021 tarihinden bu yana Show TV Ana Haber bültenini sunan Dilara Gönder aldığı kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Dilara Gönder'i ekran başında göremeyenler Show TV'de Dilara Gönder neden yok, ayrıldı mı? Show Haber'i kim sunuyor? sorularına yanıt arıyor.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-10 10:22:15

Show TV'de Dilara Gönder neden yok, ayrıldı mı? Show Haber'i kim sunuyor?

Türkiye'nin en çok izlenen Ana Haber bültenlerinden biri olan Show Haber'de flaş bir ayrılık yaşandı. Show Ana Haber sunucusu Dilara Gönder geçtiğimiz gün yayında yaptığı açıklamalar ile izleyicilerden büyük alkış almıştı. Gönder depremle ilgili “Bu ders olsun” açıklamasına oldukça fazla sinirlendi. Canlı yayında elindeki kağıtları masaya fırlatarak sinirini gösteren Gönder açıklamasında “Böyle ders mi olur, bu kadar ölümlü ders mi olur? 99 depreminde yeterince ders almadık mı? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama. Sınav kağıdı hep boş. İşte buyurun sınav kağıdı ekranda. Maraş'ı görelim. Bu sınav kağıdı. Ders dediniz ya. 99 dersinin sınav kağıdı. İzleyicilerimiz tekrar bir görsün. Nasıl geçilemediğini o dersin. Buyrun havadan görüntüler." demişti.

Show TV'de Dilara Gönder neden yok?

Dilara Gönder sosyal medyada çok konuşulan yayının ardından kanaldaki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Gönder istifa açıklamasında "Yazması zormuş, istifa ettim. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bugüne kadar bana bu fırsatı veren Ciner Medya Grubu'na teşekkür ederim." dedi.

Dilara Gönder Show TV'den ayrıldı mı?

Depremlerden ders çıakrılmamasına sinirlenen Dilara Gönder canlı yayında yaptığı konuşma ile milyonlara tercüman oldu. Dilara Gönder bu açıklamasının ardından kanaldan ayrıldığını duyurdu.

Show Haber'i kim sunuyor?

Dilara Gönder'in ayrılmasından sonra Show Ana Haber bültenin Pınar Erbaş Ersoy sunuyor.

Pınar Erbaş Ersoy kimdir?

Pınar Erbaş Ersoy 4 Haziran 1987 yılında dünyaya geldi.

İlk ve orta okul eğitimininardından lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı.

Daha sonra Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Pınar Erbaş ileri düzeyde İngilizce ve Fransızca da bilmektedir.

Habertürk'te stajyer olarak televizyonculuk hayatına başlayan Erbaş, okulu bittikten sonra muhabirlik hayatına Habertürk gazetesinde başlamıştır. Erbaş, 5 yıl boyunca Habertürk'te çalışmıştır.

2013 yılında aynı grubun bünyesinde yer alan Show TV'de çalışmaya başlamış burada öncelikle sabah haberlerini sunmuştur.

Erbaş, uzun bir süre de hafta sonu haber bülteninde sunuculuk yapmıştır.

Pınar Erbaş, hafta sonu haber bültenini sunmakla beraber yaz döneminde ise hafta içi ana haber bültenlerinin sunuculuğunu üstlenmektedir.

Dilara Gönder neden istifa etti? Hangi kanala gidecek?

Haber Ara