Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Şanlıurfa'da iki grup arasında kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde iki grup arasında kavga çıktı. Yaşanan olayda 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-18 08:30:18

Şanlıurfa'da iki grup arasında kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Dün Ortakonacık Mahallesi'nde, muhtarlık seçim süreciyle ilgili çıkan kavgada Ali Kiraz ile H.K. ve T.D. silahla yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kiraz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Şanlıurfa Valiliği, olayın yakından takip edildiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: "Ortakonacık Mahallesi'nde yaşanan silahlı kavga sonucunda 3 kişi yaralandı ve tedavi altına alındı. Yaralılardan A.K. hastanede hayatını kaybetti, H.K. ve T.D. ise halen hayati tehlikesi devam ediyor. Muhtemel failler arasında bulunan mahalle muhtarı M.K. ve diğer şüpheliler A.K, H.K. ve H.D. jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı."

Açıklamada ayrıca, mahallede geniş güvenlik önlemleri alındığı ve seçim sürecinin huzur içinde geçmesi için güvenlik birimlerinin titizlikle çalıştığı vurgulandı. "Muhtarlık seçimleri de dahil olmak üzere sahada faaliyet gösteren tüm tarafların hassasiyetle davranması önemlidir." denildi.

Haber Ara