Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Sağlık Bakanlığı atama 2021 | Sağlık Bakanlığı 2021 personel ataması ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı atama 2021 | Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına olan ihtiyaç katlanarak arttı. Bu süreçte sağlık çalışanı açığı da bir kez daha gün yüzüne çıktı. Sağlık bölümünü okuyup atanmak için bekleyen binlerce kişi Sağlık Bakanlığı'nın atama yapmasını bekliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca daha önce yapmış olduğu açıklamada '2-3 ay içinde geniş bir atama yapılacağının müjdesini vermişti. KPSS sınavına giren binlerce sağlık personeli adayı da Sağlık Bakanlığı 2021 personel ataması ne zaman yapılacak? sorusuna yanıt arıyor. Peki Sağlık Bakanlığı hemşire, anestezi teknikerleri, odyoloji, acil tıp teknisyeni (paramedik), ortopedi, optisyen, ağız ve dış sağlığı teknikeri, sağlık yöneticisi ataması ne zaman yapılacak?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-08-23 14:46:21

Sağlık Bakanlığı atama 2021 | Sağlık Bakanlığı 2021 personel ataması ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı atama 2021 | Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına olan ihtiyaç katlanarak arttı. Bu süreçte sağlık çalışanı açığı da bir kez daha gün yüzüne çıktı. Sağlık bölümünü okuyup atanmak için bekleyen binlerce kişi Sağlık Bakanlığı'nın atama yapmasını bekliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca daha önce yapmış olduğu açıklamada "2-3 ay içinde geniş bir atama yapılacağının müjdesini vermişti. KPSS sınavına giren binlerce sağlık personeli adayı da Sağlık Bakanlığı 2021 personel ataması ne zaman yapılacak? sorusuna yanıt arıyor. Peki Sağlık Bakanlığı hemşire, anestezi teknikerleri, odyoloji, acil tıp teknisyeni (paramedik), ortopedi, optisyen, ağız ve dış sağlığı teknikeri, sağlık yöneticisi ataması ne zaman yapıalcak?

Sağlık Bakanlığı 2021 atamaları merakla bekleniyor. Sağlık sektöründe personel ihtiyacı koronavirüs pandemisi ile birlikte gün yüzüne çıktı. Sağlık çalışanlarının önemi bu süreçte bir kez daha anlaşıldı. Sağlık bölümlerinde okuyup da atamayı bekleyen binlerce kişi Sağlık Bakanı Koca'dan gelecek müjdeli açıklamayı bekliyor. Peki Sağlık Bakanlığı atama 2021 yılında ne zaman yapıalcak? Sağlık Bakanlığı 2021 personel ataması ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı hemşire ataması ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 2021 personel ataması ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık personeli atamalarına ilşkin binlerce kişiyi sevindirecek açıklama yaptı. Koca açıklamasında "2-3 ay içinde atama ilanına çıkacağız, geniş programları içerecek. Sayıyı artırma mücadelesi içindeyim." dedi. Bu açıklamanın üzerinden haftalar geçmesinden sonra atama bekleyenler Sağlık Bakanlığı 2021 personel ataması ne zaman yapılacak? sorusuna yanıt arıyor. Yakın zamanda büyük bir atamanın yapılması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı atama 2021 ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı 2021 atamalarının ne zaman yapıalcağı henüz belli değil. Atamalara ilişkin Sağlık Bakanlığı'nun duyuruları yakından takip edilmeli.

18 bin sağlık personeli alınmıştı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Sağlık Bakanlığının 18 bin sözleşmeli sağlık personeli pozisyonuna yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 26 Mart-1 Nisan 2020'de tercihleri alınan KPSS-2020/5 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecekler.

Haber Ara