Dolar

32,5779

Euro

34,7839

Altın

2.509,42

Bist

9.693,46

S sport kanalı nasıl izlenir? S sport uydu frekans bilgisi? S sport 2, S sport Plus şifreli mi?

S sport kanalı nasıl izlenir? S sport uydu frekans bilgisi? S sport 2, S sport Plus şifreli mi? Motor sporlarının en prestijli yarışlarından olan Formula 1'in Türkiye ayağı bu senede de İstanbul'da start alacak. Formula 1 yarışlarının yayın hakkı S Sport'ta bulunuyor. Televizyondan F1 yarışlarını izlemek isteyen spor severler S sport televizyondan nasıl izlenir sorusuna yanıt arıyor. İşte Sport 2 Sport + nasıl ve nereden izlenir sorusunun yanıtı...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 11:44:03

S sport kanalı nasıl izlenir? S sport uydu frekans bilgisi? S sport 2, S sport Plus şifreli mi?

S sport kanalı nasıl izlenir? S sport uydu frekans bilgisi? S sport 2, S sport Plus şifreli mi? Motor sporlarının en prestijli yarışlarından olan Formula 1'in Türkiye ayağı bu senede de İstanbul'da start alacak. Formula 1 yarışlarının yayın hakkı S Sport'ta bulunuyor. Televizyondan F1 yarışlarını izlemek isteyen spor severler S sport televizyondan nasıl izlenir sorusuna yanıt arıyor. S sportsadece F1 değil dünya genelinede pek çok spor müsabakalarını ekranalra getiriyor. Spor severlerin vazgeçilmezi halineg elen S Sport'un nasış izleneceği merak ediliyor.

Dünya spor müsabakalarını canlı olarak ekranlara getiren S Sport kanalı spor severlerin vazgeçilmezi haline geldi. S Sport kanalına ffutboldan, basketbola, motor sporlarından güreşe kadar pek çok spor karşılaşması canlı olarak yayınlanıyor. İşte Sport 2 Sport + nasıl ve nereden izlenir sorusunun yanıtı...

S Sport kanalı nasıl izlenir?

Formula 1 Türkiye yarışlarının tüm yayınları S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarından canlı yayınlanacak. Bu heyecan dolu yarışı izeyebilmek için S Sport'a üye olmak gerekiyor. F1 Türkliye Grand Prix'i hangi kanalda?

Formula 1 Türkiye Grand Prix'i dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından izlenecek. Intercity İstanbul Park'ta düzenlenecek etabın birinci antrenman turları, 8 Ekim'de saat 11.30'da yapılacak. Saat 15.00'te başlayacak ikinci antrenman turlarıyla ilk gün tamamlanacak. Ardından 9 Ekim Cumartesi günü saat 12.00'de pilotlar üçüncü antrenman turu için piste çıkacak. Aynı gün saat 15.00'te ise sıralama turları gerçekleştirilecek. Türkiye Grand Prix'si, 10 Ekim Pazar günü saat 15.00'te 5,3 kilometrelik pistte 58 tur üzerinden koşulacak yarışla sona erecek. Yarışlar S port uydundan ve Sport 2 ve Sport Plus platformları üzerinden izlenebilecek. S Sports uydu frekansı

S Sport kanalı ücretli ve şifreli bir kanaldır. F1'in Türkiye Grand Prix'i geçtiğimiz sene S Sport'ta uydu kanalından şifresiz yayınlanmıştı. İşte S Sport uydu frekans bilgileri;

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 12188 MHz.

Polarizasyon: Vertical (dikey)

DVB-S2-8PSK

Symbole rate: 27500 ksym/s

FEC:5/6

S Sport

D-Smart 78. Kanal
TV+ 77. Kanal
TiviBu 73. Kanal
Kablo TV 240. Kanal
Vodafone TV 11. Kanal

S Sport2

D-Smart 79. Kanal
TV+ 78. Kanal
TiviBu 74. Kanal
Kablo TV 241. Kanal
Vodafone TV 12. Kanal

S Sport Plus

App Store
Google Play S Sport Plus nasıl izlenir?

S Sport Plus Uygulaması dünyanın en önemli spor organizasyonlarını ve liglerini hem canlı yayın hem de tekrar izle seçenekleriyle kullanıcılara sunan, internet üzerinden hizmet veren bir yayın platfromudur.

S Sport Plus Uygulaması dünyanın en önemli spor organizasyonlarını ve liglerini hem canlı yayın hem de tekrar izle seçenekleriyle kullanıcılara sunan, internet üzerinden hizmet veren bir yayın platfromudur.

S Sport Plus Paketi kapsamında sunulan içerikler, https://www.ssportplus.com adresinden bilgisayarla, App Store ve Play Store'dan “S Sport Plus” uygulamasını indirerek tablet ve akıllı telefonlarla ve, Beko /Arçelik, Vestel, Grundig, LG, Samsung Smart TV uygulamaları, Android TV işletim sistemli Smart TV'ler ve media player cihazları, Apple TV ile ve Google Chromecast cihazları üzerinden izlenebilecektir. S Sport nedir?

S Sport, Saran Holding'in D-Smart platformuna özel olarak yayın yapan Spor Smart 2 kanalını satın almasıyla 18 Mart 2017 tarihinde ismini değiştirerek kurmuş olduğu kanaldır. İngiltere Premier Ligi, Formula 1, NBA, WWE, UFC başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlamaktadır. Turkcell TV+, KabloTV, D-Smart, tivibu ve Vodafone TV platformları üzerinden yayın yapmaktadır. S Sport, ayrıca Barça TV ve Bayern TV gibi ünlü kulüp televizyonlarını da ekranlara taşımaktadır. Geçmişte yayın hakları Digiturk ve D-smart'ta bulunan Premier League artık bu kanaldan yayınlanmaya başlamıştır. D-Smart 78. kanal, KabloTV 240. kanal, Turkcell TV+ 77. kanal, tivibu 73. kanal, Vodafone TV 11. kanaldan yayın yapmaktadır. Bulunduğu dijital platformların spor veya süper paketlerinde yer almakta ve sadece HD görüntü kalitesinde şifreli yayın yapmaktadır. 12 Eylül 2020 itibarıyla tivibuda 73. kanala geçmiştir. Digiturk'te 4 Eylül 2020, blutv'de ise 7 Temmuz 2021 tarihinden itibaren platformdan ayrılmıştır.

Haber Ara