Dolar

42,5212

Euro

49,5778

Altın

5.775,68

Bist

10.982,87

Ordu'da korku dolu anlar! Heyelan trafiği kilitledi

Ordu'da korkunç heyelan! Çatalpınar-Aybastı yolu trafiğe kapandı. O anlar kameraya yansıdı, bölgeyi saran felaket anı gözler önüne serildi. Belediye ekipleri bölgedeki çalışmalara başladı.

10 Ay Önce Güncellendi

2025-03-05 09:30:29

Ordu'da korku dolu anlar! Heyelan trafiği kilitledi

Ordu'nun Kabataş ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle, Çatalpınar-Aybastı yolunda büyük kaya parçaları yola düştü ve karayolu trafiğe kapandı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

HEYELAN, KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI

Bugün saat 16.00 sıralarında Kabataş ilçesindeki Sayacatürk mevkisi yakınlarında büyük bir heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle kaya parçaları yola düşerken, karayolu tamamen trafiğe kapandı. O esnada, çevredeki bir kişi cep telefonuyla o anları kaydederek olayın korkunç boyutlarını gözler önüne serdi.

TRAFİK KİLİTLENDİ, ALTERNATİF YOLLAR DEVREDE

Heyelan sebebiyle uzun araç kuyrukları oluştu. Karayolu tamamen kapanırken, belediye ekipleri yolun açılması için hemen çalışmalara başladı. Sürücüler ise alternatif yollara yönelerek trafik sıkışıklığından kaçmaya çalıştı.

HEYELAN ANI KAMERADA!

Olayın kaydedildiği cep telefonu videosu, heyelanın ne kadar büyük olduğunu ve bölgedeki korku dolu anları gösteriyor. Belediye ekiplerinin hızla müdahale etmesine rağmen, bölgede hala ulaşım sorunu devam etmekte.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara