Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Necati Hutoğlu kimdir? Necati Hutoğlu Hoca'nın sağlık durumu nasıl?

Necati Hutoğlu kimdir? Geçmiş yıllarda Rize'de Çay TV ekranlarında dini programlar ile izleyici karşısına çıkan ve Tüm Türkiye'nin tanıdığı Necati Hutoğlu'nun sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olmuştu. Necati Hutoğlu Hoca'nın sağlık durumu nasıl? Necati Hutoğlu (Necati Hoca) yayınladığı bir video ile sevenlerine 'sağlığım iyi' mesajını gönderdi. Necati Hutoğlu hoca kimdir? Necati Hutoğlu Rize Orta cami emekli imamı aynı zamanda Çay TV’nin herkes tarafından sevilen “Necati Hoca Cevap Veriyor” adlı programı yapmaktaydı. Necati Hutoğlu Rize'de ve Türkiye'de tanınan bir kişidir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-20 16:18:17

Necati Hutoğlu kimdir? Necati Hutoğlu Hoca'nın sağlık durumu nasıl?

Rize'de Çay TV ekranlarında Ramazan programı ile izleyicilerin karşsına çıkan (Necati Hoca) Necati Hutoğlu kendine has sohbeti ve espirili konuşması ile Rizeliler tarafından kısa sürede sevildi. Necati Hutoğlu hoca sadece Rizeliler değil tüm Türkiye tanıyor. Necati Hutoğlu hoca yaptığı ramazan programlarından para almamaktadır. Peki Necati Hutoğlu kimdir, sağlık durumu nasıl?

Necati Hutoğlu kimdir?

'Necati Hoca' olarak da tanınan Necati Hutoğlu Rize'de Çay Tv ekranlarında Ramazan ayı boyunca senelerdir izleyicinin karşısına çıkıyordu. Soru cevap şeklinde dini sohbetler yapan Necati Hutoğlu hoca kendine has sohbeti ve espirili tarzıyla Rize'de ve Tüm Türkiye'de sevilen bir isim haline geldi. Necati Hutoğlu aynı zamanda Rize Orta cami emekli imamıdır. 

Necati Hutoğlu Hoca'nın sağlık durumu nasıl?

Necati Hutoğlu hocanın sağlık sorunları yaşadığına dair iddialar üzerine 18 yıl boyunca Hutoğlu ile dini program yapan Orhan Yazıcılar tarafından ziyaret edildi. Orhan Yazıcılar vasıtasıyla Nihat Hoca'dan sevenlerine 'iyiyim' mesajı geldi. 

Necati Hoca sevenlerine mesajı:

Yayınladığı video ile sevenlerine mesaj yollayan Necati Hoca şunları söyledi "Bu kadar değer taşıdığımın farkında değildim. Bu değerde olduğum müddetçe elimden geldiği kadar sıhhatime kavuşup hemşehrilerime, din derslerime tekrar döneceğim. Hepinize yüksek selamlarımı gönderiyorum. Allah'a emanet olun."

 

Haber Ara