Dolar

32,2934

Euro

34,6952

Altın

2.410,17

Bist

10.045,74

Muğla, sokağa çıkma yasağından muaf mı tutulacak?

YKS nedeniyle 27 ve 28 Haziran tarihlerinde ülke genelinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Peki tatil beldelerinde tatil uygulanacak mı? Muğla'nın tatil beldeleri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf mı olacak?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-26 06:05:52

Muğla, sokağa çıkma yasağından muaf mı tutulacak?

Muğla'nın tatil beldelerinde bulunanlar YKS nedeniyle uygulanacak olan 27 ve 28 Hazirandaki sokağa çıkma yasağından etkilenmeyecek.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşme yaptıklarını belirterek sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Kadem Mete yapyığı açıklamada, "Yaptığımız görüşme neticesinde hafta sonu gerçekleşecek YKS sınavından dolayı uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından, turizm beldelerimizdeki tesislerde konaklayan misafirlerin plajlardan yararlanmaları, müze ve ören yerleri gibi turistlik yerleri ziyaret etmeleri, tesislere geliş gidişlerini yapabilmeleri ayrıca bu tesislerde hizmet sunan turizm çalışanlarının sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulması kararı, İçişleri Bakanlığımız tarafından alınmıştır.Duyarlılıklarından dolayı Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya turizmcilerimiz ve tatilcilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Haber Ara