Dolar

32,5762

Euro

34,9963

Altın

2.463,44

Bist

9.886,96

Mazota zam mı geldi? Mazot (motorin) zammı ne zaman geçerli? Mazota indirim ne zaman gelecek?

Mazota zam mı geldi? Mazot (motorin) zammı ne zaman geçerli? Mazota indirim ne zaman gelecek? Geçtiğimiz gün mazota 1 liranın üzerinde zam yapılmıştı. Dizel araç sahipleri 1 TL üzerinde gelen zam ile şok yaşamıştı. Akaryakıt sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre mazot, benzin ve otogaza (LPG) bu kez önce zam ardından da indirim geleceği iddia edilmişti. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) bu iddiaları yalanladı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-11-25 09:29:36

Mazota zam mı geldi? Mazot (motorin) zammı ne zaman geçerli? Mazota indirim ne zaman gelecek?

Mazota zam mı geldi? Mazot (motorin) zammı ne zaman geçerli? Mazota indirim ne zaman gelecek? Geçtiğimiz gün mazota 1 liranın üzerinde zam yapılmıştı.  Dizel araç sahipleri 1 TL üzerinde gelen zam ile şok yaşamıştı. Akaryakıt sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre mazot, benzin ve otogaza (LPG) bu kez önce zam ardından da indirim geleceği iddia edilmişti.  Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) bu iddiaları yalanladı.

Mazota indirim mi geldi? Geçtiğimiz gün mazota 1 liranın üzerinde zam yapılmıştı. Dizel araç sahipleri 1 TL üzerinde gelen zam ile şok yaşamıştı. Akaryakıt sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre mazot, benzin ve otogaza (LPG) bu kez önce zam ardından da indirim geleceği iddia edildi. Ancak iddialar  Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından flaş bir açıklama ile yalanlandı.

Mazota zam mı geldi?

NTV'de yer alan habere göre; Bu geceyarısından itibaren benzinde 46, motorinde 43, otogazda 26 kuruş zam geleceği iddia edilmişti. 

Bu iddiaların ardondan EPDK'dan flaş bir açıklama geldi. EPDK'dan yapılan açıklamada "akaryakıt fiyatlarında herhangi bir artış söz konusu değil" denildi.

EPDK zam iddialarını yalanladı

Bugün benzin, motorin ve otogaza zam geleceği haberleri üzerine Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) bir açıklama yayınladı. EPDK'dan yapılan açıklamada "akaryakıt fiyatlarında herhangi bir artış söz konusu değil" denildi.

Mazot ne kadar oldu?

Benzin ve motorinde bugünden itibaren 1 liranın üzerinde fiyat artışı yapılmıştı. Ankara'da ortalama 8,77 liradan satılan motorinin litre fiyatı 9,83 lira olurken, motorinin litresi İstanbul'da 8,71 liradan 9,77 liraya, İzmir'de 8,79 liradan 9,85 liraya çıktı.

 

Haber Ara