Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Marsilya-Galatasaray maç özeti | Marsilya- Galatasaray Avrupa Ligi geniş özet

Marsilya-Galatasaray maç özeti | Avrupa Ligi'nin ikinci maçında Fransa temsilcisi Marsilya ile karşılaşan Galatasaray sahadan bir puanla ayrıldı. Marsilya ile başa baş bir mücadele ortaya koyan Galatasaray golsüz geceden 1 puanı hanesine yazdırarak çıktı. 2. maçların geride kaldığı haftada Galatasaray 4 puanla grupta liderliğini sürdürüyor. Marsilya-Galatasaray maç özeti izle seçeneğini araştıran taraftarlar özetin hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Avrupa Ligi yayın hakları Exxen tarafından satın alındı. Maç yayınları ve özetler Exxen platformunda yer alıyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-10-01 08:30:35

Marsilya-Galatasaray maç özeti | Marsilya- Galatasaray Avrupa Ligi geniş özet

Marsilya-Galatasaray maç özeti izle | Avrupa Ligi'nin ikinci maçında Fransa temsilcisi Marsilya ile karşılaşan Galatasaray sahadan bir puanla ayrıldı. Marsilya ile başa baş bir mücadele ortaya koyan Galatasaray golsüz geceden 1 puanı hanesine yazdırarak çıktı. 2. maçların geride kaldığı haftada Galatasaray 4 puanla grupta liderliğini sürdürüyor. Marsilya-Galatasaray maç özeti izle seçeneğini araştıran taraftarlar özetin hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Avrupa Ligi yayın hakları Exxen tarafından satın alındı. Maç yayınları ve özetler Exxen platformunda yer alıyor.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde bir zorlu mücadeleyi daha geride bıraktı. Fransa deplasmanında Marsilya ile karşılaşan Galatasaray rakibi ile golsüz berabere kaldı. Gruptan çıkmak adına önemli olan 1 puan gece sonunda Galatasaray'ın hanesine yazıldı. Grubun bir diğer maçında ise Lazio, Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla birlikte Galatasaray grubunda 4 puanla lider konumda. Galatasaray'ı onu 3 puanlı Lazio, 2 puanla Marsilya ve 1 puanla Lokomotiv Moskova takip etti. Maçı Exxen'den izleyemeyen sarı kırmızılı taraftarlar da maç özetini merak ediyor.

Marsilya-Galatasaray maç özeti

5. dakika: Her iki takım da paslarla pozisyon arayışında.

8. dakika: Galatasaraylı taraftaralar soğuk bir ter döktü. Taylan'ın ters vuruşunda top üst direğe çarparak kornere çıktı.

17. dakikada: Marsilya tehlikeli geliyor. Van Aanholt'un gelişine şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

35. dakikada: Bu kez Marasilya'nın Türk oyuncusu Cengiz Ünder'in sert şutu Galatasaray'lı taraftarları korkuttu. Köşeye giden topu Muslera kornere çeldi.

45+8. dakikada: Galatasaray önemli bir poziyonu değerlendiremedi. Kalaci ile baş başa kalan Kerem'in şutunda Lopez gole izin vermedi.

50. dakika: Marsslya 2. yarıda da etklili geliyor. Dieng Cengiz'in pası ile bomboş durumda kaldı ve topu auta gönderdi.

59. dakika: Bir kez daha top direğe çarptı. Saliba'nın kafa vuruşu üst direğe çarparak dışarı çıktı.

75. dakika: Van Aanholt, ceza sahası içinde Guendouzi'yi yere düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu izleyen hakem Raczkowski kararı iptal etti.

90. dakika: Zorlu mücadele golsüz şekilde 0-0 sona erdi.

Galatasaray ilk 11

Muslera, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Kerem, Morutan, Halil

Marsilya ilk 11

Lopez, Lirola, Alvaro, Saliba, Peres, Guendouzi, Gueye, Cengiz, Harit, Dieng, Payet

Marsilya-Galatasaray maçı özeti nereden izlenir?

Marsilya-Galatasaray Avrupa Lig maç özetinin ülkemizde yayın hakkı Exxen platformunda yer alıyor.Marsilya-Galatasaray maç özeti Exxen platformunda yer alıyor. Maçların özetlerini ve tamamını izleyebilmek için ExxenSpor'a üye olmak geerekiyor.

ExxenSpor SMS ile üyelik nasıl yapılır?

ExxenSpor'a bir SMS ile üye olabilirsiniz. SMS ile üyelik için TürkTelekom, Vodafone ve Turkcell hatlı telefonlarından 9300'a

Aylık RKLMVar paketi için mesaj alanına "EXXEN"

Aylık RKLMYok paketi için mesaj alanına "EXXEN REKLAMSIZ" yazıp 9300'a gönderebilirsin.

Aktif bir EXXEN üyeliğin yoksa ve operatörüne Mobil Ödeme için onay verdiysen, aboneliğini başlatabilmek için senden bir onay isteyecek

Gelen SMS'e "EVET" yazıp gönderdikten sonra sana gelen mesajda yazan şifre ve cep telefonu numaranla, dilersen GooglePlay ya da Apple Store üzerinden EXXEN uygulamasını indirerek, dilersen WEB üzerinden internet tarayıcına www.exxen.com yazarak EXXEN'e giriş yapabilirsin.

Üye adı alanına cep telefonu numaranı, şifre alanına da sana gönderdiğimiz SMS'de yazan şifreyi girmen yeterli.

"Giriş Yap" butonuna bastıktan sonra, aşağıdaki resimde görülen alanlar için senden onay isteyeceğiz. İlgili alanları işaretleyip, "Devam Et" butonuna bastıktan sonra EXXEN'in zengin içeriklerini izlemeye başlayabilirsin.

Exxen Avrupa Ligi üyeliği ne kadar?

ExxenSpor Reklamlı paketi aylık vergiler dahil 49,90TL,

ExxenSpor Reklamsız paketi aylık vergiler dahil 59,90TL'dir

Haber Ara