Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Kolin İnşaat kimin? Kolin İnşaat sahibi kim? Naci Koloğlu kimdir?

Kolin İnşaat kimin? Kolin İnşaat sahibi kim? Naci Koloğlu kim? Bu konu hakkında merak edilen tüm detaylara haberimizde yer vereceğiz. İşte merak edilen tüm detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-06-16 11:55:18

Kolin İnşaat kimin? Kolin İnşaat sahibi kim? Naci Koloğlu kimdir?

Kolin İnşaat Kimin?

Kolin inşaat kimin? Kolin inşaatın sahibi kim? Kolin inşaatın sahipleri nereli? 1977 yılında kurulan Kolin İnşaat bugün Türkiye'nin en büyük inşaat firmaları arasında yer almakta. Son zamanlarda ihale haberleri ile gündemde yer almakta. KOLİN İnşaat sahibi Naci Koloğlu'dur. Kolin İnşaat altyapı çalışmalarının yanı sıra karayolu, demiryolu, metro, liman, konut, endüstriyel tesis, sulama ve baraj projeleri de gerçekleştiren bir şirket olarak bilinmektedir.

Naci Koloğlu Kimdir?

Naci Koloğlu kim? Naci Koloğlu 1946 yılından Elazığ'da dünyaya geldi. Aslen Elazığlı olan Naci Koloğlu, Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanıdır.  Naci Koloğlu iş hayatına  KOLSAN A.Ş. adlı şirket ile başladı. Daha sonra Kolsan A.Ş. Naci Koloğlu'nun babası Mehmet Koloğlu tarafından kuruldu. Kolin inşaat 1977 yılından beridir Türkiye ve dünya çapında aldığı projeler ile adından söz ettirdi.

Kolin İnşaat Yönetimi: 

  • Naci KOLOĞLU (Yönetim Kurulu Başkanı)
  • Celal KOLOĞLU (Yönetim Kurulu Üyesi)
  • Veysi Akın KOLOĞLU (Yönetim Kurulu Üyesi)
  • Kemal KOLOĞLU (Genel Koordinatör)

Haber Ara