Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Kar yağışları devam ederken İmamoğlu balıkçıya gitti iddiası | Sosyal medyada İmamoğlu'nun balıkçıda yemek yediği iddiası gündem oldu

Kar yağışları devam ederken İmamoğlu balıkçıya gitti iddiası | Sosyal medyada İmamoğlu'nun balıkçıda yemek yediği iddiası gündem oldu. İstanbul'da bir süredir devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle İstanbul'da ana yollarda yolda kalan araçların görüntüsü basında oldukça fazla yer bulmuştu. İstanbul'da kar çilesi devam ederken sosyal medyada Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda yemek yediği iddiası tartışılmaya başlandı. Dr.Betül Sayan Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada 'İBB başkanlığı öncelikle sorumluluk sahibi olmayı gerektirir.' dedi. Konuya ilişkin bir açıklamada CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den geldi. Tekin, yayınladığı görüntülerle iddiaların asılsız olduğunu vurguladı. Son olarak Gazeteci Cüneyt Özdemir de bir açıklama yaptı. Konuya ilişkin olarak İmamoğlu da sitem dolu bir mesaj paylaştı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-25 10:32:57

Kar yağışları devam ederken İmamoğlu balıkçıya gitti iddiası | Sosyal medyada İmamoğlu'nun balıkçıda yemek yediği iddiası gündem oldu

Kar yağışları devam ederken İmamoğlu balıkçıya gitti iddiası | Sosyal medyada İmamoğlu'nun balıkçıda yemek yediği iddiası gündem oldu. İstanbul'da bir süredir devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle İstanbul'da ana yollarda yolda kalan araçların görüntüsü basında oldukça fazla yer bulmuştu. İstanbul'da kar çilesi devam ederken sosyal medyada Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda yemek yediği iddiası tartışılmaya başlandı. Dr.Betül Sayan Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada "İBB başkanlığı öncelikle sorumluluk sahibi olmayı gerektirir." dedi.

İstanbul'da yoğun kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Son olarak İstanbul'da trafiği rahatlatmak adına bir takım önlemler alındı. Trakya'dan İstanbul'a ve Anadolu'dan İstanbul'a araçla girişler yasaklandı ve özel araçla trafiğe çıkmak belli saatler arasında yasaklandı. İstanbul'da kar çilesi devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışları devam ederken Sarıyer'de balıkçıya yemek yemeye gittiği iddia edildi.

Murat Ongun'nda iddialara yanıt

İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ongun "İstanbul'da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar “trol” ordularının ekmek teknesidir.Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı" dedi.

İBB_Başkanı_Balıkçı İmamoğlu'ndan İstanbul'daki son durum açıklaması

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle: ''Kar kalınlığının 80 santimi bulan bölgelerimiz var. Bazı yığılmalarla bazı bölgeler de 1 metreyi aşan yoğunluğa ulaştı. 7 bin 421 personel ve bin 582 iş makinesiyle sahadayız. 54 bin ton tuz, 21 ton solüsyon kullandık. Bugün de akşam itibariyle beklenen 18.00'den sonra yoğun bir şekilde devam etme ihtimali yüksek. Yapılan uyarılara, açıklamalara vatandaşlarımızın uymasını istiyoruz. En yoğun kar alan bölgemiz Arnavutköy. İBB olarak TEM Mahmutbey bize ait değil şurası bize ait değil demeden katkı sunmaya sıkıntıyı en az indirme çabası sürdürülmüştür. Beylikdüzü TÜYAP bölgesinden Hadımköy gişelerine olan güzergahta açma işlemleri devam etmektedir. Onun dışında bütün akış sağlanmıştır." GÜRSEL TEKİN'DEN YALANLAMA

Sosyal medya hesabı twitter'dan açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise iddiaların gerçek dışı olduğunu ifade etti.

Paylaşım yapan Tekin şu ifadeleri kullandı;

Bakın dün gece saat 21:34 Ekrem İmamoğlu, twitter'da canlı yayında. 500 bin kişi izliyor. Saat 22:58'de yine canlı yayında. Yine 500 bin kişi izliyor. Gece 00:13'te yine canlı yayın. Hala ‘balıkçı' diye haber yapıyorlar. Yalanın merkezi yandaş medya ve AKP sözcüleri

gursel

Ongun'un İsviçre'nin Cenevre kentindeki bir kayak merkezinde tatil yaptığı ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişme sonrası Ongun ile telefonda görüşen gazeteci Cüneyt Özdemir aldığı cevapları sosyal medya hesabından paylaştı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Murat Ongun ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

Murat Ongun'a "Yurt dışında mısınız?" ve "Ekrem İmamoğlu dün Kahraman Balıkçısına gitti mi?" sorularını yönelten Cüneyt Özdemir aldığı cevapları sosyal medya hesabından paylaştı.

1_43

2c

İMAMOĞLU'NDAN YEMEK AÇIKLAMASI

Öte yandan bir açıklama da İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nda geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir" dedi.

Haber Ara