Dolar

42,5181

Euro

49,5832

Altın

5.788,23

Bist

10.981,75

Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'a sivil araç girişi yasak mı?

Depremin en şiddetli hissedildiği Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'a sivil araç girişlerinin 48 saatliğine durdurulduğu açıklandı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-07 11:58:35

Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'a sivil araç girişi yasak mı?

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen 7.7'lik deprem pek çok ilimizde büyük hasara neden oldu. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen saat artarken enkaz altında kalanları kurtarmak için ise zamana karşı yarış veriliyor. Bölgede arama kurtarma çalışmaları hız kazandı. Bölgeye araçla girişlerin bir süre yasaklanmasına karar verildi. 

Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'a sivil araç girişi yasak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay konuya ilişkin yaptığı son açıklamasında "Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'a 48 saat itibariyle, işi olmayan diğer araçların girmesini durdurmuş durumdayız. Saat 11.00 itibarıyla başladı." dedi.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Bakan Uraloğlu, kendi kullandığı araçla Dallıkavak Tüneli'nden geçti

Haber Ara