$

Dolar

48,4971

Euro

56,5616

£

Sterlin

65,8628

Frank

59,8434

Gram Altın

6.851,7700

Bitcoin

3.781.633

$

Dolar

48,4971

Euro

56,5616

£

Sterlin

65,8628

Frank

59,8434

Gram Altın

6.851,7700

Bitcoin

3.781.633

Genel

Kaçakçılık skandalı büyüyor! CHP'li vekil kumar masasında yakalandı

Kaçak sigara skandalına karışan CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün Bulgaristan'daki kumarhanelerde sık sık vakit geçirdiği ve kumar masasındaki görüntüleri ortaya çıktı. Vekil, suçlamaları şoförüne atmaya çalıştı.

26.09.2024 - 09:15
tolgakara
Kaçakçılık skandalı büyüyor! CHP'li vekil kumar masasında yakalandı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, aracında yakalanan kaçak sigaralarla gündeme gelmesinin ardından, Bulgaristan'daki kumarhanelerin müdavimi olduğu iddiasıyla bir skandala daha karıştı. Ün'ün Svilengrad'daki kumarhanede çekilmiş görüntüleri ortaya çıkarken, vekilin savunması tepki çekti.

KUMAR MASASINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Kaçak Sigara Skandalı Büyüyor Aracında yakalanan 2 milyon TL'lik kaçak elektronik sigaralarla suçlanan Ediz Ün, savunmasında Atatürk'ün izinde çalıştığını iddia etse de, Bulgaristan'daki kumarhanelerde sık sık vakit geçirdiği belgelendi. Gümrük kayıtlarına göre Ün, tam 61 kez Bulgaristan'a giriş-çıkış yaptı.

SUÇU ŞOFÖRÜNE ATTI

Ün, kaçakçılık suçlamasını şoförüne atsa da, kendi aracını kullandığı ve kumar oynadığı görüntülerle suçlamalar daha da ağırlaştı. Ayrıca Edirne'de bir gece kulübünde 50 şişe şampanya açtırarak 10. Yıl Marşı eşliğinde eğlendiği görüntüler de gündeme bomba gibi düştü.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın