Dolar

32,2623

Euro

34,7635

Altın

2.401,93

Bist

10.173,40

İpek Hattat kimdir? İpek Hattat olayı nedir? Neden ve hangi suçtan 32 yıla kadar hapsi istendi?

Evinden arızalı bir cihazı almak için gelen bir kuryeyi evinde saatlerce alıkoyduğu iddia edilen İpek Hattat hakkında 32 yıla kadar hapsi istendi? Peki İpek Hattat kimdir? İpek Hattat ne iş yapar? İpek Hattat Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve başarılı bir iş kadınıdır. İpek Hattat olayı nedir? İpek Hattat'ın neden ve hangi suçtan 32 yıla kadar hapsi istendi? İpek Hattat hakkında tamamlanan soruşturmada birden fazla suçtan dolayı 32 yıla kadar hapsi istendi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-16 08:17:40

İpek Hattat kimdir? İpek Hattat olayı nedir? Neden ve hangi suçtan 32 yıla kadar hapsi istendi?

İpek Hattat'ın kim olduğu şu sıralar sıkça araştırılmaya başlandı. Peki İpek Hattat kimdir? İpek Hattat ne iş yapıyor? İpek Hattat olayı nedir?

Evine gelen bir kuryeyi alıkoyduğu iddia edilen İpek Hattat hakkında iddiaame tamamalandı. İddianameye göre İpek Hattat hakkında 32 yılı kadar hapis isteniyor. Peki İpek Hattat kimdi? 

İPEK HATTAT OLAYI NEDİR?

İddiaya göre 25 Şubat'ta arızalı bir cihazı almak için, Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Hattat'ın evine giden kurye Renas Demirbaş evde alıkonuldu ve darp edildi. Olaydan Sonra İpek Hattat hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. İpek Hattat hakkında 32 yılı kadar hapis istendi. İddianame kabul edilirse şüpheliler, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

İPEK HATTAT KİMDİR?

İpek Hattat Kayserili iş insanı Mehmet Hattat'ın kızıdır. İpek Hattat, aile şirketi olan Hattat Holding'de yönetim kurulu üyesidir. Hattat holding, 2013 yılında Türkiye'nin en zenginleri listesinde 1.2 milyar dolar ile 29. sırada yer almıştı. Babası Mehmet Hattat Kayseri'li. 4 kardeşiyle birlikte köprü ve yol inşatları ile başladılar.

Aile şirketi olan Hattat Holding'de yönetim kurulu üyesidir. Babası iş insanı Mehmet Hattat, annesi Şükran Hattat'tır. İbrahim ve İçlim adında kardeşleri vardır. İpek Hattat aslen Kayserilidir.

Hattat ailesi, 2013 yılında Türkiye'nin en zenginleri listesinde 1.2 milyar dolar ile 29. sırada yer aldı.

İPEK HATTAT OLAYI NEDİR?

Sosyetenin ünlü ismi İpek Hattat, tabletini tamir edemeyen şirketin kuryesini, evde alıkoyduğu iddia edildi.

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, İstanbul Sarıyer'de oturan cemiyet hayatının ünlü ismi İpek Hattat, tabletinin ekranı kırılınca bir servise gönderdi. Ancak tablet yeniden arıza yaptı. Bunun üzerine şirket, kuryesini gönderdi.

Kurye Renas D., eve girince kapı arkasından kilitlendi, ardından kabus dolu anlar başladı. Renas D.'nin önce telefonunu kırdılar, ardından hakaret ederek onu zorla köpek dışkısının üzerine oturtmaya çalıştılar. Kurye Renas D., geri dönmeyince patronu polisi arayıp durumu bildirdi.

Harekete geçen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, adrese gidip kapıyı defalarca çaldı ama açan olmadı.

Polis gerekli izinleri aldıktan sonra iki saatlik beklemenin ardından eve girip kuryeyi kurtardı.

 

Haber Ara