Dolar

42,8501

Euro

50,6767

Altın

6.189,80

Bist

11.376,79

Hastanede şoke eden ölüm! Zeynep'in ailesi 'yanlış iğne' dedi

Ağrı'da diyabet hastası 14 yaşındaki Zeynep Tur, hastanede yapılan iğne sonrası hayatını kaybetti. Ailesi 'yanlış iğne' iddiasında bulunurken, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı!

1 Yıl Önce Güncellendi

2025-02-05 07:44:49

Hastanede şoke eden ölüm! Zeynep'in ailesi 'yanlış iğne' dedi

Ağrı'da diyabet hastası 14 yaşındaki Zeynep Tur, Patnos Devlet Hastanesi'nde yapılan iğne sonrası hayatını kaybetti. Ailesi, genç kızın ölümüne 'yanlış iğne' uygulamasının neden olduğunu öne sürerken, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

AİLEDEN ÇARPICI İDDİA!

Zeynep'in amcası Abdurrahman Tur, hastanede yapılan müdahaleyi şu sözlerle anlattı: “Hastanede ilk yapılan iğne sonrası Zeynep kendine geldi. Ancak ayağa kalkmayınca, başka bir doktor ‘Niye bu hasta hala kalkmadı?' diyerek ikinci iğneyi yaptı. Bu iğneden sonra Zeynep bayıldı ve kalbi durdu.”

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Zeynep'in kesin ölüm nedeni, yapılan otopsi raporu sonrası netlik kazanacak. Olayla ilgili hem adli hem de idari soruşturma başlatılırken, aile ihmal olup olmadığının ortaya çıkarılmasını istiyor.

DHA

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sadettin Saran özel laboratuvardan çıkarken görüntülendi

Haber Ara