Dolar

44,4200

Euro

51,2209

Altın

6.418,21

Bist

12.698,19

Hasta yakını: 'Doktorunuzu saklayın, gerekeni yaparım. O adamı vururum'

Sağlıkta şiddet her geçen gün daha da korkutucu boyutlara dönüşüyor. Bir hasta yakınının SABİM üzerinden yazdıkları okuyanların kanını dondurdu. Hasta yakınının 'Bebeğim sakat doğarsa doktorunuzu saklayın, gerekeni yaparım. Ben o adamı vururum' sözleri dikkat çekti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2022-09-24 23:57:04

Hasta yakını: 'Doktorunuzu saklayın, gerekeni yaparım. O adamı vururum'

Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM) üzerinden sözde şikayetini dile getiren hasta yakınının yazdıkları insanı dehşete düşürecek cinsten... "O doktoru yaşatmam" diyen ve açık açık tehditler savuran kişinin yazdıkları resmi kayıtlara geçti.

"Bize hizmet etmiyorlarsa bırakıp gitsinler."

sabim_tehdit

 

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde vurulan güvenlik görevlisine üzülmediğini söyleyen hasta yakını “Çok iyi oldu, keşke birkaç tane daha gitsin” diyerek bütün kinini SABİM'e döktü.

Önce güvenlik görevlisinin ölmesine üzülmediğini belirten hasta yakını, daha sonra "Güvenlik görevlisi yerine keşke doktor ölseydi" ifadelerini kullandı.

Doğrusöz
Bu adamın güneş görmesi engellenmeli . Direk müebbet !

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Poligondan silah çalan çocuk hakkında karar

Haber Ara