Dolar

32,2676

Euro

35,0909

Altın

2.475,79

Bist

10.369,87

Hande Fırat kiminle evli? Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar kimdir?

Hande Fırat kiminle evli? Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar kimdir, ne iş yapıyor? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabı üzerinden muhabir ve sunucu olan Hande Fırat'ın eşi hakkında ki söylemlerinden sonra arama motorunda Hande Fırat'ın kiminle evli olduğu sorusu araştırılmaya başlandı. İşte detaylar.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-05-06 19:45:09

Hande Fırat kiminle evli? Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar kimdir?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabı üzerinden muhabir ve sunucu olan Hande Fırat ile ilgili twit attı. Hande Fırat'ın CNN Türk'te sunduğu Gece Görüşü programında Özdağ'ın sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalara yer verildi. Bununla birlikte Ümit Özdağ programa tepki gösterdi. Ümit Özdağ sosyal medya hesabı üzerinnden yaptığı paylaşımda “CNN Türk tv'de çok demokratik bir tartışma yapılıyor yine. Konu Zafer Partisi ve Ümit Özdağ. Hodri meydan. Beni çağırın. Siz sorun ben cevaplayayım” ifadesine yer verirken Özdağ ayırıca Spiker Hande Fırat'a “Eşiniz Suriye'de ne iş yapıyor?” sorusunu yöneltti. Bununla birlikte arama motorunda Spiker Hande Fırat'ın iminle evli olduğu sorusu araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen tüm detayların cevabı...

Hande Fırat Kiminle Evli?

Türk muhabir ve sunucu Hande Fırat 2017 yılında iş insanı Murat Özvardar ile evlidir.

Hande Fırat'ın Eşi Murat Özvardar Kimdir?

Türk sunucu ve muhabir Hande Fırat ile evli olan Murat Özvardar, 1 Ocak 1975 tarihinde doğdu. Özvardar aslen Aydınlı olup Türkiye Yüzme Federasyonu Senkronize Yüzme branşının başındaki yönetim kurulu üyesi olduğu bilinmekte.

Bununla birlikte iş insanı Murat Özvardar 1952 yılında Manisa'da kurduğu Özvardar şirketlerinin başında bulunuyor ve mobilya, otomotiv, beyaz eşya, inşaat ve enerji sektörü gibi birçok alanda adından söz ettirmekte.

 

 

 

 

Haber Ara