Dolar

32,5371

Euro

34,8354

Altın

2.443,65

Bist

9.915,62

Galatasaray-Sparta Prag maçını şifresiz veren yabancı uydu kanallar | GS-Sparta Prag maçı şifresiz nereden, nasıl izlenir? Maç şifresiz kanalda mı?

Galatasaray-Sparta Prag maçını şifresiz veren yabancı uydu kanallar hangileri? Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off mücadelesinde Sparta Prag takımıyla karşılaşacak. Karşılamanın başlamasına sayılı saatler kala maçın yayıncı kuruluşu merak ediliyor. TV8,5'ta yayınlanacağına dair iddiaların sosyal medyada yayılmasının ardından Galatasaray-Sparta Prag maçının şifresiz mi yayınlanacağı araştırılıyor. GS-Sparta Prag maçı şifresiz nereden, nasıl izlenir? Maç şifresiz kanalda mı?

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-15 19:50:34

Galatasaray-Sparta Prag maçını şifresiz veren yabancı uydu kanallar | GS-Sparta Prag maçı şifresiz nereden, nasıl izlenir? Maç şifresiz kanalda mı?

Galatasaray-Sparta Prag maçı spor severler tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Zorlu mücadelenin başlamasına az bir süre kaldı. İstanbul'da oynanacak zorlu mücadelede temsilcimiz Galatasaray sahadan 3 puan ile ayrılıp gruptan çıkma adına büyük başarı elde etmek istiyor. Sparta Prag ise zorlu İstanbul deplasmanından en az 1 puan ile dönmenin planlarını yapıyor. Tribünde 50 bine yakın taraftar maçı canlı izleyecek. Ekran başından da milyonlarca kişi maçı takip edecek. Zorlu mücadele pek çok ülke kanalından da canlı yayınlanacak. Peki Galatasaray-Sparta Prag maçını şifresiz veren yabancı kanallar var mı? GS-Sparta Prag maçı şifresiz nereden, nasıl izlenir? Galatasaray-Sparta Prag maçı şifresiz kanalda mı?

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI UYDU KANALLAR HANGİLERİ?

Galatasaray ile Sparta Prag zorlu bi maça çıkacak. Maç Avrupa ve dünyanın pek çok ülkesindeki spor kanallarından canlı olarak ekranlara gelecek. Zorlu mücadele özellikle Türk nüfusunun yoğun olduğu ülkelerden de yayınlanacak. Azerbaycan'ın CBC Sport kanalından da maçın yayınlanması bekleniyor. Spor severler ise Galatasaray-Sparta Prag maçını şifresiz veren yabancı kanallar hangileri sorusuna yanıt arıyor. İşte GS-Sparta Prag maçını yayınlayan kanallar...

EXXEN Digital Türkiye

CBC Sport (Azerbaycan)

İdman TV (Azerbaycan)

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI ŞİFRESİZ NEREDEN NASIL İZLENİR?

Zorlu mücadele ülkemizde Exxen platformundan yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenler Exxen'e üye olmak zorunda.

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇINI YAYINLAYAN YANABCI UYDU KANALLARI

NTV'de yer alan habere göre Galatasaray-Sparta Prag maçını yayınlayan uydu kanalları;

Arena Sport 1 BiH HD
Arena Sport 2 Srbija HD
Arena Sport 9 Hrvatska HD
bTV Action HD
CBC Sport HD
ESPN 3 Nederland HD
EXXEN Digital Türkiye
M+ Liga de Campeones 4
MATCH! Futbol 1 HD
Megogo Futbol 5
Paramount+ USA
RMC Sport Live 5
RTL+ Deutschland
Sport TV3 Portugal HD
SuperSport 3 Albania HD
TNT Sports 6 UK HD
V Sport 1 Suomi HD
ViaPlay Baltic HD
ViaPlay Norge HD
ViaPlay Polska HD
ViaPlay Suomi HD
ViaPlay Sverige HD
ViaPlay Ísland HD

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI ŞİFRESİZ KANALDA MI?

Karşılaşma ülkemizden Exxen platformundan yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenler Exxen'e üye olmak zorundadır.

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

RAMS Park'ta saat 20.45'te başlayacak. İki takı arasındaki rövanş müsabakası 22 Şubat Perşembe günü Çekya'da yapılacak. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak eşleşmeyi geçen takım, son 16 turuna yükselecek.

Haber Ara