Dolar

32,5223

Euro

34,8741

Altın

2.443,30

Bist

9.915,62

Galatasaray-Sparta Prag maçında VAR hakemi var mı? Avrupa Ligi maçında VAR var mı?

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu play-off maçında Sparta Prag takımıyla karşılaşacak. Maçta İspanyol hakem Alejandro Hernandez düdük çalacak. Spor severler ise Galatasaray-Sparta Prag maçında VAR hakemi var mı? Avrupa Ligi maçında VAR var mı? sorularına yanıt arıyor. İşte EUFA'nın bu konudaki kararı...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-15 20:53:07

Galatasaray-Sparta Prag maçında VAR hakemi var mı? Avrupa Ligi maçında VAR var mı?

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu play-off maçında Çek temsilcisi Sparta Prag ile 15 Şubat Perşembe günü karşılaşacak. Dev karşılaşmada sarı kırmızılı takımda hedef 3 puan. Galatasaray-Sparta Prag maçında VAR hakeminin olup olmadığı ise spor severlerce merak edilmeye başlandı.

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇINDA VAR UYGULAMASI VAR MI?

Galatasaray-Sparta Prag maçı bir play-off maçı olduğu için bu karşılaşmada VAR uygulaması bulunmuyor. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi grup maçlarında ise VAR hakemi vardır. VAR sistemi grup maçlarında uygulanıyor.

AVRUPA LİGİ MAÇLARINDA VAR VAR MI?

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarında VAR sistemi uygulanıyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi play-off etaplarında VAR uygulaması bulunmamakta. Avrupa kupaları play-off maçlarında yer alan bazı takımların stadyum altyapısı VAR sistemine uygun olmadığından play-off aşamasında VAR sistemi uygulanmıyor.

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI HAKEMİ KİM?

15 Şubat Perşembe günü oynanacak Galatasaray-Sparta Prag maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak.

Haber Ara