Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

E-Devlet şifresi nasıl alınır? E-devlet şifresi ilk kez nasıl alınır, nereden alınır?

E-Devlet şifresi nasıl alınır? İlk kez e-Devlet şifresi alacak olanların akıllarında birçok soru beliriyor. PTT gitmeden E-devlet şifresi nasıl alınır? E-devlet şifresi ilk kez nasıl alınır, nereden alınır? E-devlet şifresi evden alınır mı? İşte detaylar...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-16 16:58:03

E-Devlet şifresi nasıl alınır? E-devlet şifresi ilk kez nasıl alınır, nereden alınır?

İlk kez e-Devlet şifresi alacak olanların akıllarında birçok soru beliriyor. PTT gitmeden E-devlet şifresi nasıl alınır? E-devlet şifresi ilk kez nasıl alınır, nereden alınır? E-devlet şifresi evden alınır mı? İşte detaylar...

e-Devlet şifresi nasıl alınır?

e-Devlet Şifresini; şahsen başvuru ile yurt içinde PTT işyerlerinden veya yetkili acentelerinden, yurt dışında ise Dışişleri Bakanlığı'na bağlı elçilik ve konsolosluklardan temin edebilirsiniz.

PTT gitmeden E-devlet şifresi nasıl alınır?

İlk e-Devlet şifrenizi PTT üzerinden almanız gerekir. Şifrenizi yenileme ya da unuttuğunuz takdirde tekrar alma işlemlerini internet üzerinden yapabilirsiniz.

e- Devlet kapısına turkiye.gov.tr adresinden giriş yapılabilir. e- Devlet kapısına giriş yapılabilmesi için öncelikle TC kimlik numarası ve şifreye ihtiyaç vardır. e- Devlet kapısının mobil uygulaması cep telefonuna indirilebilir. Mobil uygulamaya da yine TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılır. 'şifremi unuttum' tuşuna basılarak e-Devlet şifresi talep edilir. Kayıtlı mail ya da telefon numarası üzerine şifre gelir.

Merak ettiklerinizi aşağıda bulunan yorum kısmına yazabilirsiniz.

Haber Ara