Dolar

32,5888

Euro

34,8592

Altın

2.504,44

Bist

9.690,38

Diyarbakır hava durumu

Diyarbakır hava durumu nasıl? sorusu internet üzerinde oldukça sık sorulan soruların başında gelmektedir. Birçok kişi Diyarbakır’ın Ekim ayı içerisindeki hava durumunu merak etmektedir. Sonbahar mevsimi ile birlikte hava durumunda yaşanacak değişimler sürekli takip edilmektedir. Bu sebeple internet üzerinden araştırmalar yapan vatandaşlar Diyarbakır’da önümüzdeki günlerde nasıl bir hava durumunun söz konusu olacağını merak etmektedir. Peki Diyarbakır’da hava durumu nasıl olacak? Diyarbakır’da 15 gün boyunca hava nasıl olacak? Diyarbakır’da 30 gün boyunca hava nasıl olacak? Diyarbakır’a yağmur yağacak mı? Havalar ne zaman soğuyacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-02-01 19:15:27

Diyarbakır hava durumu

Diyarbakır hava durumu nasıl? sorusu internet üzerinde oldukça sık sorulan soruların başında gelmektedir. Birçok kişi Diyarbakır'ın Ekim ayı içerisindeki hava durumunu merak etmektedir. Sonbahar mevsimi ile birlikte hava durumunda yaşanacak değişimler sürekli takip edilmektedir. Bu sebeple internet üzerinden araştırmalar yapan vatandaşlar Diyarbakır'da önümüzdeki günlerde nasıl bir hava durumunun söz konusu olacağını merak etmektedir. Peki Diyarbakır'da hava durumu nasıl olacak? Diyarbakır'da 15 gün boyunca hava nasıl olacak? Diyarbakır'da 30 gün boyunca hava nasıl olacak? Diyarbakır'a yağmur yağacak mı? Havalar ne zaman soğuyacak?

Diyarbakır'da yaşayan vatandaşlar son zamanlarda internet üzerinden sıklıkla güncel hava durumunu kontrol etmektedirler. Özellikle yaz ayının bitmesi ile vatandaşlar yağmur ve soğukların ne zaman geleceğini ve ne kadar süre etkili olacağını merak etmektedir. Bu seeple Diyarbakır'a ait 5 günlük, 15 günlük ve 30 günlük hava durumu tahminleri birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilmektedir. İşte tüm detayları ile Diyarbakır hava durumu...

Bugün için Diyarbakır hava sıcaklığı 43°. Yarın için Diyarbakır hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 44°. 9 Ağustos 2023 Çarşamba Diyarbakır hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 44°. 10 Ağustos 2023 Perşembe Diyarbakır hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 43°. 11 Ağustos 2023 Cuma Diyarbakır hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°.

Haber Ara