$

Dolar

45,9165

Euro

53,5748

£

Sterlin

61,8566

Frank

58,8145

Gram Altın

6.687,6700

Bitcoin

3.395.867

$

Dolar

45,9165

Euro

53,5748

£

Sterlin

61,8566

Frank

58,8145

Gram Altın

6.687,6700

Bitcoin

3.395.867

Genel

Depremde tamamen yıkılan binadan geriye sadece fotoğraflar kaldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 'asrın felaketi' olarak nitelenen depremlerde tamamen yıkılan Eda Apartmanı enkazından çıkarılan kişisel eşyalar, görenleri duygulandırıyor.

13.03.2023 - 16:21
tolgakara
Depremde tamamen yıkılan binadan geriye sadece fotoğraflar kaldı
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde büyük yıkımın yaşandığı ilçede enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.

Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan iki bloklu Eda Apartmanı'nın enkazını kaldırılma çalışmalarına da başlandı.

Çalışmalara güvenlik güçleri de eşlik ediyor.

Ekiplerin, iş makinelerinin de yardımıyla yürüttüğü çalışmalar sırasında yıkıntılar arasından çıkan kişisel eşyalar, depremzedelerin alması için açık bir alana bırakılıyor.

Enkaz içerisinden çıkanlar arasında yer alan madalya, sertifika, pasaport, cep telefonu, çanta, kitaplar ile fotoğraflar dikkati çekiyor.

Apartman sakinlerinin düğün ve nişan merasimleri, askerlik anıları, çocuklarıyla birlikte çekilmiş karelerinin yer aldığı birçok fotoğraf, görenleri duygulandırıyor.

Alanda bulunan telefon, tablet ve bilgisayar gibi eşyalar, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tutanakla teslim alınıyor.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın