Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Çağatay Akman'ın sevgilisi Öykü Uslu kimdir?

Bir zamanların en çok dinlenen şarkılarından biri olan Gece Gölgenin Rahatına Bak adlı şarkıyı söyleyen Çağatay Akman eski sevgilisi Öykü Uslu'yu darp ettiği iddiasıyla yargılanıyor. Çağatay Akman'ın kendisine şiddet uyguladığı iddia eden ve hakkında suç duyurusunda bulunan Öykü Uslu'nun kim olduğu merak ediliyor. Peki Öykü Uslu kimdir? Çağatay Akman'ın sevgilisi Öykü Uslu nereli ve kaç yaşında?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-02 12:57:48

Çağatay Akman'ın sevgilisi Öykü Uslu kimdir?

Sosyal medya ve Youtube üzerinden milyonlarca kez dinlenen Gece Gölgenin Rahatına Bak adl şarkı ile ünlenen Çağatay Akman sevgilisi Öyk Uslu'yu darp ettiği iddiası ile hakim karşısına çıktı. Öykü Uslu tarafından mahkemeye verilen Çağatay Akman iddiaları redderek eski sevgilisini asla darp etmediğini belirtti. Yaşanan gelişmelerin ardından Çağatay Akman'ın sevgilisi Öykü Uslu kimdir? sorusu sıkça sorulmaya başlandı.

Öykü Uslu kimdir?

Öykü Uslu son zamanlarda Çağatay Akman ile yaşadığı ilişki ile adından söz ettirdi.

Çağatay Akman ile olaylı şekiklde ayrılan Öykü Uslu şarkıcının kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek şikayyetçi oldu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Öykü Uslu'nun 23 yaşlarında olduğu tahmin ediliyor.

Cihangir'de yaşayan Öykü Uslu 1.70 cm boyundadır. Öykü Uslu ayırca 53 kilo ağırlığındadır.

2016 yılında piyasaya çıkan ve yılın en popüler şarkısından olan ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile çıkış yakalayan Çağatay Akman ile yaşadığı ilişki ile adını duyurmuştur.

Öykü Uslu Çağatay Akman darp olayı nedir?

Öykü Uslu eski seviglisi Çağatay Akman'ın kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olmuştur. Çağatay Akman hakim karşısına çıkarak iddiaların asılsız olduğunu belirtmiştir.

Çağatay Akman 23 Temmuz 2021 tarihinde eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evine gitmiş ve Uslu arkadaşı Furkan Ayaz'dan yardım istemişti.

Furkan Ayaz'ın gelmesiyle ikili arasında başlayan gerilim kavgaya ve itiş kakışa döndü.

Çıkan olaylarda Çağatay Akman'ın, Uslu ve Ayaz'ı darp ettiği iddia edilmiş ve Akman hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Çağatay Akman hakkında 'basit yaralama', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 10 yıl 8 aya kadar hapis cezası istendi.

Haber Ara