Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Beşar Esad'ın sağlık durumu nasıl? Esed yoğun bakımda mı?

Suriye'de milyonlarca insanın ölümüne neden olan Beşar Esad ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Esad ve eşine koronavirüse yakalandığı açıklandı. Peki Beşar Esad'ın sağlık durumu nasıl? Beşar Esed yoğun bakımda mı? Suriye'yi kanlı bir rejimle yöneten, milyonlarca masumu acımadan katleden Beşar Esad'ın koronavirüse yakalanması milyonlarca Suriyeliyi sevindirdi. Suriyeliler Esed yoğun bakımda mı? Beşar Esad öldü mü? sorusunu sormaya başladı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-08 15:13:08

Beşar Esad'ın sağlık durumu nasıl? Esed yoğun bakımda mı?

Suriye'de milyonlarca insanın ölümüne neden olan Beşar Esad  ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Esad ve eşine koronavirüse yakalandığı açıklandı. Peki Beşar Esad'ın sağlık durumu nasıl? Beşar Esed yoğun bakımda mı? Suriye'yi kanlı bir rejimle yöneten, milyonlarca masumu acımadan katleden Beşar Esad'ın koronavirüse yakalanması milyonlarca Suriyeliyi sevindirdi. Suriyeliler Esed yoğun bakımda mı? Beşar Esad öldü mü? sorusunu sormaya başladı.

Beşar Esad'ın sağlık durumu nasıl? 

Koronavirüse yakalandığı açıklanan Suriye'nin kanlı lideri Beşar Esad'ın sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Peki Beşar Esad'ın sağlık durumu nasıl? Esed'in sağlık durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. 

Esed yoğun bakımda mı?

Beşar Esed'in sağlık durumuna dair henüz bilgi gelmedi. Ancak Esed ve karısının koronavirüse yakalandığı açıklandı.

Haber Ara