Dolar

32,5173

Euro

34,9157

Altın

2.430,87

Bist

9.915,62

Bakan Yumaklı: Milletimize ve ülkemizin gücüne yakışan bir inşa vizyonu ortaya koymak için çalışıyoruz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 'AK Parti'nin milletin partisi, milletin değerlerinden doğmuş bir parti olmasından hareketle sonuna kadar gücümüzü milletten almaya devam edeceğiz ancak milletimizle barışamayan, millete alışamayan, tahammül edemeyenlerle alakalı da bir mücadelemiz var' dedi.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-15 13:37:26

Bakan Yumaklı: Milletimize ve ülkemizin gücüne yakışan bir inşa vizyonu ortaya koymak için çalışıyoruz

AK Parti Amasya İl Başkanı Yumaklı, Amasya'nın tarımsal üretime katkı sağlayan bir kent olduğunu belirterek, Erzincan'daki maden ocağındaki heyelan nedeniyle duydukları üzüntüyü dile getirdi. Yumaklı, devletin olaya müdahale ettiğini ve kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kastetmeye çalışanları da kınayarak, milletin teröre prim vermeyeceğini vurguladı. Türkiye Yüzyılı'nın inşa sürecinde olduklarını belirten Yumaklı, belediyelerin bu süreçte önemli bir rol oynayacağını söyledi ve mevcut ve yeni belediye çalışanlarını AK Parti belediyeciliğine davet etti. Programın ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Yumaklı, AK Parti Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.

Türkiye'yi emekleri ve gayretleriyle olması gerekenden çok daha ilerilere taşıyacaklarına inandıklarını vurgulayan Yumaklı, "Çünkü Türkiye Yüzyılı'nı tarihlerken, içerisine gelecek tahayyülümüzü ve vizyonumuzu koyduğumuzu söylemiştik, kentleşmeden eğitime, belediyecilikten sosyal kalkınmaya, diplomasiden ekonomiye kadar. Yani bu ülkenin gelişmesi, daha ileri ulaşabilmesi için büyük ve kapsayıcı bir inşa demektir aslında Türkiye Yüzyılı. İnşallah milletimize ve ülkemizin konumuna, gücüne yakışan bir inşa vizyonu da ortaya koymak için gece gündüz çalışıyoruz." diye konuştu.

Programlarda AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez ile İl Başkanı Ekrem Toto da yer aldı.

Haber Ara