Dolar

43,7328

Euro

51,9209

Altın

6.922,40

Bist

14.180,48

Bakan Akar, ''Başarılı Sporculara Ödül Töreni''ne katıldı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de 'Başarılı Sporculara Ödül Töreni'ne katıldı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2023-05-02 21:55:02

Bakan Akar, ''Başarılı Sporculara Ödül Töreni''ne katıldı

AK Parti'den Kayseri milletvekili adayı gösterilen Akar, Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen törende, ülkenin geleceğinin teminatı olarak gördükleri gençlerin kendilerini bedenen, ruhen ve zihnen geliştirmelerinin önemli olduğunu söyledi.

Gençlerden hızla değişen çağa ayak uydurmalarını isteyen ve sporun önemini anlatan Akar, gençlerin spora yönelmeleriyle kötü alışkanlıklardan uzak duracaklarını belirtti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, küçük tekvandocuların da gösteri yaptığı tören öncesinde, küçükler kategorisinde masa tenisi Türkiye üçüncüsü olan 12 yaşındaki Ayten Ceren Kahraman ile bir süre masa tenisi oynadı.

Akar, spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini de verdi.

Törenin ardından Bakan Akar, Paraşüt İniş Alanı'nda bir araya geldiği gençlerle sohbet etti, sorularını yanıtladı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Kesik baş' cinayetinden sonra bir ceset daha!

Haber Ara