Dolar

32,3566

Euro

34,9482

Altın

2.325,18

Bist

9.079,97

AUZEF sınav görevli ücretleri 2023 | AUZEF gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı görevli ücreti ne kadar? (İstanbul Üniversitesi AÖF)

AUZEF sınav görevli ücretleri 2023 | Kayıtlı öğrenci sayısı bakımından Türkiye'nin en kalabalık fakültelerinden biri olan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavlarında öğretmenler de gözetmen, yedek gözetmen ve salon başkanı olarak yer alıyor. 2023 yılında AUZEF sınavlarında sınav görevlisi olmak isteyen kamu personelleri kendilerine ne kadar ücret ödeneceği sorusuna yanıt arıyor. Peki AUZEF gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı görevli ücreti ne kadar?

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-03-31 11:27:47

AUZEF sınav görevli ücretleri 2023 | AUZEF gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı görevli ücreti ne kadar? (İstanbul Üniversitesi AÖF)

2023 yılında AUZEF sınavlarında yüz binlece kişi ter dökecek. Türkiye'nin her ilinde yapılan sınavlarda kamu personelleri de sınav görevlisi olarak yer alabiliyor. 2023 yılında İstanbul Üniersitesi AUZEF sınavlarında yer almak isteyenler AUZEF sınav görevli ücretleri 2023'te ne kadar oldu? sorusuna yanıt arıyor. Yüksek enflasyon ve artan hayat pahalılığı nedeniyle sınav görevli ücretlerine iyi bir zam yapılması bejbekleniyordu. Öğretmen maaşlarına gelen yüzde 25'lik zammın ardından sınav görevli ücretlerinin ne kadar olacağı merakla bekleniyordu. Peki AUZEF gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı görevli ücreti ne kadar?

AUZEF sınav görevli ücretleri 2023

2023 yılında yüz binlerce öğrenci gibi binlerce öğretmen de AUZEF sınavlarında görevli olarak yer alıyor. Sınavların sorunsuz tamamlanmsı için kritik öneme sahip olan sınav görevlilerine 2023 yılında ne ladar ücret ödeneceği merak ediliyordu. 2023 AUZEF sınav görevli ücretlerine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. AUZEF sınav görevli ücretlerinin belli olmasının ardından haberimizi güncelleyeceğiz.

AUZEF gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı görevli ücreti ne kadar?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavlarında gözetmen, yedek gözetmen ve salon başkanı olarak yer almak isteyenler AUZEF GİS üzerinden talep oluşturabiliyor. 2023 yılında AUZEF sınav görevli ücretleri hakkında henüz bilgi yok.

2022 AUZEF sınav görevli ücretleri ne kadardı?

2022 yılı Temmız-Aralık döneminde AUZEF sınav görevli ücretlerinde en yüksek ücret saon başkanına veriliyordu. AUZEF 2022 salon başkanı sınav görevli ücreti 250 TL'ydi. Gözetmenlere ise 230 TL, yedek gözetmenlere ise 210 TL ücret veriliyordu. 22023 yılında ise bu oranlara zam yapılması bekleniyordu.

AUZEF sınavları nasıl yapılır?

Sınavlar, her bir ders için her yarıyılda en az bir ara sınav, bir bitirme sınavı ve bir bütünleme sınavı (bitirme sınavının telafisi) olmak üzere yüz yüze gözetimli olarak yapılır. Sınavlarda uygulanacak kurallar, Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile belirlenir ve öğrencilere duyurulur.
Sınavlar Hakkında

Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen sınavların geneli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir.

Bazı Uzaktan Öğretim programlarında çoktan seçmeli test tipinin dışında Klasik veya Sözlü sınavlar uygulanabilmektedir. Bu sınav tipleriyle ilgili açıklama aşağıda mevcuttur.

İstanbul Üniversitesi AUZEF nedir?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açık öğretim ve uzaktan eğitim programlarının faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılı itibarıyla uzaktan eğitim; 2011 yılından itibaren ise açık öğretim programları kapsamında öğrenci kabul eden AUZEF, bugün gelinen noktada Türkiye'nin en önde gelen dijital fakültesi olma yönünde sürekli ilerlemektedir.

2022 yılı itibarıyla AUZEF'in bünyesinde 34'ü açık öğretim ve 12'si uzaktan eğitim olmak üzere toplamda 46 aktif program yer almaktadır. Bunların 19'u lisans, 22'si ön lisans ve 5 tanesi de lisans tamamlama programlarıdır.

AUZEF, dijital öğrenme-öğretme metotlarını kullanarak tüm öğrencilerine zaman ve mekandan bağımsız bir şekilde İstanbul Üniversitesi standartlarında eğitim alma fırsatı sunmaktadır. Bu bağlamda geleneksel eğitim modellerinden farklı olarak öğrencinin kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı; derslerin internet ve bilgisayar/mobil cihazlar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği bir platform sunmaktadır.

2023 AUZEF sınav görevli ücreti | Gözetmen, Yedek Gözetmen, Salon Başkanı
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara