Dolar

32,2185

Euro

34,7351

Altın

2.403,68

Bist

10.258,38

Aldatmak son bölüm nereden izlenir? 57.bölüm fragamanı

Aldatmak son bölüm nereden izlenir? İlgiyle takip edilen Aldatmak, son bölüm ve 57.bölüm fragmanıyla merak uyandırdı. Peki ama fragmanda neler oldu, son bölümde neler yaşandı? İşte Aldatmak dizisinin yeni bölümüne ilişkin detaylar...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-02 12:38:45

Aldatmak son bölüm nereden izlenir? 57.bölüm fragamanı

Her perşembe nefes kesen olaylarıyla izleyicisini ekrana kitlemeyi başaran Aldatmak dizisinin fragmanı dikkat çekti. Yayınlanan fragmanın detayları sosyal medyada konuşuldu.

Aldatmak 56.bölüm özeti

Güzide'yi ziyaret eden yeni bir yüz, hayatını sonsuza dek değiştirebilecek bir bilgi verir. Bu sırada Güzide, Sezai'nin sakladığı büyük bir sırla yüzleşecektir. Sezai'yi bir seçim yapması için zorlayan İpek, beklenmedik bir anda gördükleriyle babasını Güzide'den vazgeçiremeyeceğini yeniden fark eder.

Aldatmak 57.bölüm fragmanı

Sevilen dizi Aldatmak her perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin 57. bölüm fragmanı ise cuma günü yayınlandı.

Son bölümün heyecanlı bitmesinin ardından dizinin takipçileri '57.bölümde neler olacak?' sorusuna yanıt arar oldu. Aldatmak 57.bölüm fragmanını Youtube resmi internet sitesi, ATV resmi internet sitesi veya TV reklamlarında izleyebilirsiniz.

Aldatmak son bölüm nereden izlenir?

Aldatmak dizisinin yeni bölümlerini ATV resmi internet sitesi üzerinden 'Son Bölüm' etiketiyle ya da 1 hafta sonra tek parça halinde YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Haber Ara