Dolar

32,2275

Euro

34,7387

Altın

2.447,84

Bist

10.218,58

Aile ve Gençlik Fonu başvuruları ne zaman başlıyor? Aile ve Gençlik Fonu başvuruları nereye ve nasıl yapılır?

Aile ve Gençlik Fonu başvuruları ne zaman başlıyor? Evleneceklere verilecek geri ödemesiz kredinin detayları merak konusu oldu. Özellikle deprem bölgesindeki gençler için verilecek olan kredinin detayları için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıklama yaptı. Peki ama başvurular ne zaman başlıyor ve başvurular nereye yapılıyor? İşte merak edilen detaylar...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-04 17:41:25

Aile ve Gençlik Fonu başvuruları ne zaman başlıyor? Aile ve Gençlik Fonu başvuruları nereye ve nasıl yapılır?

Birçok kişinin merakla takip ettiği Aile Deste Fonu için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "İlk defa deprem bölgesinde uygulayacağımız Aile ve Gençlik Fonu'na başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız." açıklamasını yaptı.

Aİle ve Gençlik Fonu başvuruları ne zaman başlıyor?

Göktaş, konuyla ilgili; "Bir süredir üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığımız Aile ve Gençlik Fonu'nda hazırlıkları tamamladık. İlk defa deprem bölgesinde uygulayacağımız Aile ve Gençlik Fonu'na başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları 15 Şubat itibarıyla Bakanlığımızın web sitesi olan 'aile.gov.tr' üzerinden e-devlet aracılığıyla alacağız. Deprem bölgesinde aile kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimize faizsiz kredi imkanı sunacağız. Gençlerimiz bu destek ile aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecek." açıklamasıyla merak edilenleri detaylandırdı.

Aile ve Gençlik Fonu başvuruları nereye ve nasıl yapılır?

Yapılan açıklamalara göre binlerce genci yakından ilgilendiren Aİle ve Gençlik Fonu başvuruları 'aile.gov.tr' üzerinden yapılacak. Belli kriterleri yerine getiren ve sağlayan kişilere destek verilecek. 15 Şubat günü başlayacak olan başvuruların sonuçlarının ne zaman açıklanacağı bilinmiyor. Bakanlık, başvuruların tamamlanmasından sonra sonuçları resmi internet sitesi üzerinden paylaşacaktır.

Haber Ara