Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

40 bin sağlık personeli branş dağılımı | 2021 Sağlık Bakanlığı atama kontenjan ve branş dağılımı

40 bin sağlık personeli branş dağılımı | 2021 Sağlık Bakanlığı atama kontenjan ve branş dağılımı belli oldu mu? sorusu atama bekleyen binlerce sağlık mezunu tarafından sıkça soruluyor. Sağlık Bakanlığı bünyesine 40 bin personel alımı yapılacağı müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Bakan Koca ise daha sonra yaptığı açıklamada '40 bin arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak' dedi. Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin takvimin açıklanması beklenirken atama bekleyen sağlıkçılar da '40 bin sağlık personeli branş dağılımı ve kontenjan belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı hangi branşlarda ve bölümlerde alım yapacak? sorusunu sormaya başladı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-11-11 13:47:45

40 bin sağlık personeli branş dağılımı | 2021 Sağlık Bakanlığı atama kontenjan ve branş dağılımı

40 bin sağlık personeli branş dağılımı | 2021 Sağlık Bakanlığı atama kontenjan ve branş dağılımı belli oldu mu? sorusu atama bekleyen binlerce sağlık mezunu tarafından sıkça soruluyor. Sağlık Bakanlığı bünyesine 40 bin personel alımı yapılacağı müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Bakan Koca ise daha sonra yaptığı açıklamada "40 bin arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak" dedi. Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin takvimin açıklanması beklenirken atama bekleyen sağlıkçılar da "40 bin sağlık personeli branş dağılımı ve kontenjan belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı hangi branşlarda ve bölümlerde alım yapacak? sorusunu sormaya başladı.

Bakan Koca Diyarbakır ziyaretinde 2021 yılında eniş çaplı bir atama yapılacağının müjdesini aylar öncesinden vermişti. Aradan geçen zamandan sonra sağlık personeli alımına ilişkin ilk net açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın yaptığı "40 bin sağlık personeli alacağız" açıklaması binlerce sağlık mezunun sevindirdi. 40 bin personel alımının hangi branşlarda ve bölümler yapılacağı ise merak edilen bir başka konu...

40 bin sağlık personeli branş dağılımı belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı 2021 yılında 40 bin personel alımı yapacak. Atama bekleyen binlerce sağlıkçı 40 bin personel alımına dair detayları araştırmaya başladı. 40 bin sağlık personeli branş dağılımı henüz belli olmadı. Sağlık Bakanlığı'nın önümüzdeki günlerde kadro ve branş dağılımını ilan etmesi bekleniyor.

2020 yılı sağlık pesoneli alımı branş dağılımı

2020_yılı_sağlık_pesoneli_alımı_branş_dağılımı

2021 Sağlık Bakanlığı atama kontenjan ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak?

Binlerce sağlık mezunu 40 bin personel alımının bir an önce başlamasını bekliyor ve 2021 Sağlık Bakanlığı atama kontenjan ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. TBMM'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Koca öenmli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca “Sabredelim uzamayacak. Sayı netleşmedi ama zannediyorum bu ay içinde birkaç hafta içinde sayıyla ilgili hangi alanlarda kaç kişinin alınacağıyla ilgili açıklama yapılır.” dedi.

Bakan Koca'dan 40 bin personel atamasına ilişkin açıklama

Bakan Koca, "Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. Yoğun bir hazırlık sürecinin ardından yeni sağlık çalışanı arkadaşlarımızın atama kararı alındı. 40 bin arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum" dedi.

Sağlık personeli nedir?

Sağlık personeli sağlık kuruluşlarında görev alan, gerkli bilgi ve birikime sahip, kendi konusunda diploma ve mezuiyet belgesi olan personeldir. Sağlık personeli sağlık sektöründeki farklı işleri yapan yardımcı elemandır.

Haber Ara