Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

2023 Zara indirim günleri | Zara, H&M, Bershka, Pull And Bear 2023 indirimleri ne zaman?

2023 Zara indirim günleri | Son zamanlarda artan hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon nedeniyle tekstil ve giyim ürünlerinin de fiyatları oldukça yükseldi. Kaliteli ürünleri uygun fiyata almak isteyenler ise markaların indirim günlerini yakından takip ediyor. Ülkemizde moda tutkunlarının yakından takip ettiği Zara, Bershka, Pull And Bear gibi markalarda 2023 yılı içinde çeşitli indirimler yapılacak. Peki Zara, H&M, Bershka, Pull And Bear 2023 indirimleri ne zaman? Haberimizin detayında İnditex markalarının indirim günleri hakkında bilgileri sizlere aktaracağız.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-09 11:13:12

2023 Zara indirim günleri | Zara, H&M, Bershka, Pull And Bear 2023 indirimleri ne zaman?

Alışveriş tutkunları sevdikleri markaların indirim günlerini yakından takip ediyor. Yüzde 60'a varan indirimlerle beğendikleri tekstil ürünlerini almak isteyenler Kara Cuma indirminden yaralandı. Kara Cuma indirim günlerinin sona ermesiyle 2023 yılının ilk indirim kampanyaları için ise tarih belli oldu. 2023 Zara indirim günleri ne zaman başlayacak? Zara, H&M, Bershka, Pull And Bear 2023 indirimleri ne zaman? soruları ise alışveriş tutkunları tarafından arama motorlarına soruluıyor.

2023 Zara indirim günleri

İnditex markalarının en gözdesi olan Zara indirimleri yılın belirli dönemlerinde uygulanıyor. İlk olarak mevsimsel indirim kampanyalarına ilave olarak gelenekselleşmiş Kara Cuma indirimleri yapılıyor. 2023 yılında Kara Cuma indiriminin 25 Kasım tarihinde başlaması bekleniyor. Bunun dışında 2023'ün ilk günlerinde de Zara indirimli ürünleri müşterilerine sunuyor. Ocak, Şubat ve Mart döneminde Zara zaman zaman ürün bazlı olarak da indirimler sunuyor. Zara indirim günleri için ZARA'nın sosyal medya hesapları ve internet sitesini yakından takip edebilir, müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

Zara, H&M, Bershka, Pull And Bear 2023 indirimleri ne zaman?

Dünyaca ünlü markalar (Zara, H&M, Bershka, Pull And Bear) İnditex grubu bünyesinde yer alıyor. 2023 yılında bu markalarda da farklı indirim kampanyaları hayata geçirilecek. 2023 yılının ilk günlerinde Black Friday'ın ardından yeni bir indirim günleri duyurulabilir. 2023 indirim günlerinde yüzde 60'a varan indirimlerle ürünleri uygun fiyata alabilirsiniz. 1000 TL değerindeki bir montu 400 TL'ye almak indirim günlerinde oldukça mümkün. Zara, H&M, Bershka, Pull And Bear 2023 indirimleri henüz duyurulmadı. Takip ettiğiniz markanın internet sitesinden indirim günleri duyurularını yakından takip edebilirsiniz.

2023 Zara Kara Cuma (Black Friday) ne zaman?

2023 yılında Zara Kara Cuma (Black Friday) indirim günleri şimdiden heyecanla bekleniyor. Zara 25 Kasım 2023 tarihinde Kara Cuma indirimlerine başlaması bekleniyor. Online alışverişlerde indirimin daha erken başldaığını hatırlatmak isteriz.

Zara hakında

Zara, İspanyol merkezli giyim ve aksesuar markasıdır. 1975 yılında Arteixo, Galiçya'da Amancio Ortega ve Rosalía Mera tarafından kurulmuştur. Dünyanın en büyük 3 hazır giyim şirketinden biridir. 2017 yılı itibarıyla dünya genelinde 93 ülkede 2.200'ün üzerinde mağazası vardır. Inditex grubu bünyesinde yer alan Zara grubun en büyük şirketidir. Dünya genelinde 2.000'in üzerinde Zara mağazası vardır.

Inditex nedir?

İnditex İspanya merkezli dünyaca ünlü tekstil ve giyim devidir. Bünyesinde hazır giyim şirketlerini barındıran uluslararası moda topluluğu İnditex'te binlerce çalışan bulunuyor.

Dünyanın en değerli şirketleri arasında da gösterilen İnditex'in temelleri 1975 yılında Amancio Ortega Gaona tarafından grubun ana firması Zara'nın açılışına dayanır. Zara'nın ardından çeşitli yaş grupları ve kesimlerdeki tüketicilere yönelik farklı markaların oluşturulmasının ardından bütün şirketleri bir çatı altında toplamak ve yönetmek için Inditex kuruldu.

Inditex markaları hangileri?

* Zara

* Pull&Bear

* Massimo Dutti

* Bershka

* Stradivarius

* Oysho

* Zara Home

* Uterqüe

Haber Ara