$

Dolar

45,5843

Euro

52,9774

£

Sterlin

60,6895

Frank

57,9437

Gram Altın

6.652,8600

Bitcoin

3.507.302

$

Dolar

45,5843

Euro

52,9774

£

Sterlin

60,6895

Frank

57,9437

Gram Altın

6.652,8600

Bitcoin

3.507.302

Spor

Gençlerbirliği Trabzonspor’u deplasmanda yıktı! Süper Lig’de kaldı

Süper Lig'in son haftasında Gençlerbirliği, Trabzonspor deplasmanından 3-0'lık galibiyetle döndü. Başkent ekibi nefes kesen mücadeleyle ligde kaldı.

17.05.2026 - 22:07
Uğur Şen
Gençlerbirliği Trabzonspor’u deplasmanda yıktı! Süper Lig’de kaldı
Fotoğraf: Arşiv

Gençlerbirliği, Süper Lig'in son haftasında tarihi bir başarıya imza attı. Trendyol Süper Lig'in kapanış haftasında Trabzonspor deplasmanına çıkan başkent ekibi, sahadan 3-0'lık net bir galibiyetle ayrılarak ligde kalma mücadelesini başarıyla tamamladı.

DEVREYE TRAORE FARKIYLA ÜSTÜN GİRİLDİ

Trabzonspor sahasında oynanan kritik karşılaşmada ilk yarının son anları Gençlerbirliği lehine gelişti. Başkent ekibi, 45. dakikada Traore ile aradığı golü buldu ve devreye 1-0'lık üstünlükle girdi.

TONGYA VE METEHAN'IN GOLLERİYLE FARK AÇILDI

Maçın ikinci yarısında Gençlerbirliği oyunun kontrolünü elinde tuttu ve hücum hamlelerine devam etti. Başkent ekibi, 88. dakikada Tongya ile bulduğu ikinci golle skoru 2-0'a getirdi. Bu gol, Gençlerbirliği taraftarlarını coşkuya boğarken Trabzon cephesinde umutları söndürdü. Karşılaşmanın son sözünü ise 90. dakikada Metehan söyledi. Ankara ekibinin genç golcüsü, fileleri havalandırarak skoru 3-0'a getirdi ve karşılaşmanın kaderini kesin olarak belirledi.

Üç golün ardından maç böylece Gençlerbirliği'nin net üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonucun ardından puanını 34'e yükselten başkent ekibi, ligde kalma mücadelesini başarıyla noktaladı. Trabzonspor ise sezonu 69 puanla tamamlayarak Süper Lig'deki maratonunu sona erdirdi. Gençlerbirliği taraftarları için bu galibiyet, sezon boyunca verilen mücadelenin tatlı bir armağanı oldu.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın